Jennifer Lopez dövmesini sildirdi: Artık Ben Affleck yok


Jennifer Lopez dövmesini sildirdi: Artık Ben Affleck yok

Jennifer Lopez Ben Affleck'i sevdiğinde özel bir dövme yaptırdı. Ama ondan geriye pek bir şey kalmadı.

Sonsuza dek sevginin bir simgesi olmalı. Ancak aşkının süresi dolduktan sonra dövmesi artık solmaya başlamıştır.

Jennifer Lopez (55) boşanma davası açtıktan sonra bekar hayatına geri döndü. Şarkıcı ve oyuncu muhtemelen Ben Affleck'le (52) ikinci kez başarısızlıkla sonuçlanan aşk hikayesinin anılarından bir an önce kurtulmak istiyor.


Ortak aşk yuvası satılıktır. Ve J.Lo'nun romantik bir yıl önce yaptırdığı dövme neredeyse bitti. Neredeyse hiçbir şey olmamış gibi.

Affleck'in eski sevgilisi Cuma günü Kanada'daki Toronto Uluslararası Film Festivali'ni ziyaret etti ve yeni filmi "Unstoppable"ı tanıttı. Çalışmayı onunla birlikte yapmasına rağmen Ben Affleck kayıptı.


Pek çok kişi J.Lo'nun muhteşem elbisesindeki çıplak teni fark etti. Çok parlak. Dövmen mi? Uzak!

Ancak çok yakından baktığınızda Lopez'in sağ göğsünün altında çok soluk bir kalıntı görebilirsiniz. Görünüşe göre J.Lo bunu kapattırmış veya kaldırmış.

Ben'in küçük sanat eseri yine mi silindi? 2023'te ayrıca koltuk altına "J ve B" baş harfleri olan bir aşk dövmesi yaptırdı.

Bennifer 2.0, nisan ayından bu yana ayrılmış ve boşanma davası da birkaç hafta önce açılmıştı. Tüm günlerin ikinci evlilik yıldönümünde (20 Ağustos). Affleck ve Lopez'in evlilik öncesi bir anlaşma imzalamadığı bildirildi. Artık tehlikede çok fazla para olabilir...


Mahkeme belgelerine göre, J.Lo ve Ben'in ortak ve ayrı varlıkları, maddi varlıkları, gelirleri, giderleri ve borçları listelemek ve dosyalamak için artık neredeyse iki ayları var.