Şarkıcı Halsey Avan Jogia'ya 'evet' demek istiyor


Şarkıcı Halsey Avan Jogia'ya 'evet' demek istiyor

Halsey, aktör Avan Jogia ile evlenmek istiyor. “Şanslı” şarkıcı ve Kanadalının işi ilk başta kolay olmadı.

29 yaşındaki Halsey, 32 yaşındaki aktör Avan Jogia ile ilişkisini resmileştirdikten bir yıl sonra, mihrapta "Evet" demek istediğini paylaştı. “Lucky” şarkıcısı, X'te (eski adıyla Twitter) yaptığı bir paylaşımla nişanını kamuoyuna duyurdu.


Amerikalı, "Pop Base" adlı Amerikan portalındaki gönderiyi yeniden yayınladı: "Halsey, erkek arkadaşı Avan Jogia ile evlenmeyi umduğunu söylüyor." Müzisyen bunu bir gün sonra 12 Eylül'de şu şekilde düzeltti: "***Nişanlı Avan Jogia."


Kısa bir süre önce 2024 MTV Video Müzik Ödülleri'nde 29 yaşındaki oyuncuya "Victorious" dizisinin kahramanıyla evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda bu haberi zaten ima etmişti. 29 yaşındaki oyuncu ödül töreninde E! News'e şunları söyledi: "Umarım öyledir."


Halsey coşkuyla "Avan en iyisi" dedi. "O, başıma gelen en güzel şeylerden biri. Onunla geçirdiğim her gün, en iyi arkadaşımla birlikteymişim gibi hissediyorum." Kanadalı, oğlu Ender'le de (3, senarist Alev Aydın'la olan ilişkisinden) yakın bir bağ geliştirdi. "Onlar aynı zamanda en iyi arkadaşlar. Onlar ayrılamazlar."


Aşkları zorlu bir başlangıç ??yaptı

"Bensiz" listesinin zirvesinde yer alan sanatçı daha önce bir podcast'te "Bu bir meydan okumaydı" itirafında bulunmuştu. "Partnerimle tanıştığımda bekar bir anneydim ve ölüm döşeğinde olduğumu sanıyordum." Haziran ayında Instagram'da samimi bir paylaşım yapan şarkıcının otoimmün hastalık lupustan ve nadir görülen bir lenfoproliferatif bozukluktan (lenfosit fazlalığı) muzdarip olduğunu açıkladı. "Bu kişiye bekar bir anne olduğum gerçeğini ve bunun her şeyi nasıl değiştireceğini açıklamam gerektiğini düşündüm. Ayrıca bu kişinin çocuğumun yanında olmasını isteyebileceğim bir kişi olup olmadığına da karar vermem gerekiyor. Sonra da Ona hasta olduğumu söylemeliyim." Jogia anlayışlıydı. Halsey'in hastalıkları bugün "kontrol altında".

Spot Haberler