Justin Timberlake: Kamu hizmetine mahkum edildi


Justin Timberlake: Kamu hizmetine mahkum edildi

Justin Timberlake mahkemede alkollü araç kullanmaktan suçunu kabul etti.

43 yaşındaki Justin Timberlake’ Haziran ayında tutuklandıktan sonra gözü morararak firar etmişti’ Mahkemede yapılan anlaşmanın ardından şarkıcı’ birkaç ay önce alkollü araç kullanmaktan suçunu kabul etti. Bu nedenle’ ABD medyasının oybirliğiyle bildirdiği gibi’ Timberlake oldukça hafif bir cezaya çarptırıldı.


"Sadece bir içki içmiş olsanız bile direksiyona geçmeyin"

CNN'in haberine göre Timberlake, New York Sag Harbor'daki hakim tarafından kar amacı gütmeyen bir kuruluşta bir yıl içinde tamamlanacak 25 saatlik toplum hizmetine mahkum edildi. Ayrıca şarkıcı 500 dolar para cezası ödemek zorunda kaldı ve Cuma gününden itibaren 90 gün boyunca eyalette araç kullanmasına izin verilmedi. Ayrıca Timberlake, konu hakkında kamuoyuna yorum yapmak zorunda kaldı ve pop yıldızı da bunu mahkeme tarihinden hemen sonra yaptı.


Timberlake, kendisi için çok yüksek standartlar belirlediğini ancak burada durumun böyle olmadığını şöyle açıkladı: "Kendimi farklı bir karar verebileceğim bir durumda buldum, ancak bunun hakkında düşünmek için biraz zamanım oldu. bir düşün." İzleyen herkese şunu söylemek istiyor: "Bir içki içmiş olsanız bile, arabanın direksiyonuna geçmeyin. O kadar çok alternatif var ki; bir arkadaşınızı arayın, Uber'e binin, çok fazla alternatif var." seyahat uygulamaları, taksiye binin. Bu benim yaptığım bir hata ama umarım izleyen ve dinleyen herkes bu hatadan ders çıkarabilir, kesinlikle yaptığımı biliyorum." Variety'nin haberine göre Timberlake, yaptığı açıklamayla hakimin kendisine yüklediği yükümlülüklerden birini yerine getirmiş oldu.


Daha önce Timberlake'in bir anlaşmaya vardığı bildirilmişti. Bu nedenle Timberlake, alkollü araç kullanmak yerine engelliyken araç kullanmaktan (daha hafif bir suç) suçlu bulundu. Polise göre şarkıcı, dur işaretinde durmaması nedeniyle Haziran ayında kısa bir süreliğine tutuklanmıştı. Ayrıca yolda kalmayı da başaramadı. Timberlake'in diğer şeylerin yanı sıra yavaş konuştuğu ve ayakları üzerinde dengesiz durduğu da söyleniyor.