Demi Moore Dokunaklı içgörüler: Eski kocası Bruce Willis böyle hissediyor


Demi Moore Dokunaklı içgörüler: Eski kocası Bruce Willis böyle hissediyor

Bir TV programında oyuncu Demi Moore, eski "Zor Ölüm" yıldızının şu anda ne durumda olduğuna dair dokunaklı bir fikir verdi. Onu sık sık ziyaret etmeye çalışırım.

Demi Moore (61), demans hastası olan eski eşi Bruce Willis'ten (69) bahsederek, durumunun stabil olduğunu vurguladı. Oyuncu ayrıca Willis ve ailesiyle geçirdiği "zamanı gerçekten takdir ettiğini" söyledi.

Bruce Willis şu anda böyle hissediyor

13 Eylül'de "The Drew Barrymore Show"da göründükleri sırada Demi Moore ve sunucu Drew Barrymore (49), "People"a göre o yılki "Charlie's Angels" üzerinde birlikte çalıştıkları zamanları anımsadılar. Sunucu Moore'a hatırlattı. Bruce Willis'in filmin başındaki küçük rolü. Barrymore "'Charlie'nin Melekleri'ni çekerken Bruce geldi ve oynadı, filmi açtı ve biz de onunla çalışmaya başladık" dedi ve Moore şunu itiraf etti: "Bunu tamamen unutmuştum."


Aktörle 1987'den 2000'e kadar evli olan Moore, "bu koşullar altında istikrarlı bir durumda" olduğunu açıklamadan önce Barrymore, "Onu tüm hayatım boyunca tanıyorum... şimdi nasıl?" diye sordu. "


Demi Moore: "Birlikte geçirdiğimiz zamana gerçekten değer veriyorum"

Daha sonra kendisine afazi ve daha sonra frontotemporal demans teşhisi konduğundan beri kendisinin ve ailesinin aksiyon yıldızıyla nasıl baş ettiğini anlattı. "Çocuklarıma onlarla (etkilenenlerle, editörün notu) bulundukları yerde tanışmanız gerektiğini söylüyorum. Onların kim olduğuna veya onlardan ne istediğinize değil, şu anda kim olduklarına bağlı kalmalısınız. çok fazla güzellik, neşe, sevgi ve tatlılık." Los Angeles'tayken her hafta oraya gidiyor, "Birlikte geçirdiğimiz zamana gerçekten değer veriyorum."


Mart 2022'de Willis ailesi, aktörün afazi tanısının ardından onlarca yıllık kariyerinden "geri adım atacağını" duyurdu. Neredeyse bir yıl sonra, Şubat 2023'te, 46 yaşındaki eşi Emma Heming-Willis, durumunun "daha spesifik bir teşhis" konulacak kadar kötüleştiğini açıkladı.