Selena Gomez: Doğduğu evini ziyaret etti, şok oldu!


Selena Gomez: Doğduğu evini ziyaret etti, şok oldu!

Selena Gomez: "Doğduğum eve geri dönersem şok olurum" "Hayatım nasıl olabilirdi"

Selena Gomez kötü koşullarda büyüdü. Oyuncu, eski evini ziyaret ettiğinde, büyük atılımı olmasaydı hayatının nasıl olacağını her zaman anlıyor.

Dallas yakınlarındaki bir şehir olan Grand Prairie, Teksas'ta büyüyen 32 yaşındaki Selena Gomez, Amerikan rüyasını yaşamanın gerçekte ne kadar zor olduğunu ilk elden gördü. Oyuncu doğduğunda annesi 48 yaşındaki Mandy Teefey sadece 16 yaşındaydı. İkili, Gomez'in çocukluğu boyunca mali açıdan mücadele etti ve her gün kendilerini geçindirmek için mücadele etti. Teefey'in aynı anda üç işi vardı.


Teksas'ta Sıradan Bir Hayat Selena Gomez'i Şok Ediyor

Eylül 2024'ün başında "Vanity Fair" ile yaptığı YouTube röportajında ??Selena Gomez, bu deneyimin kendisini genç yaşta ne kadar şekillendirdiğini açıkça ortaya koydu: "Aslında Teksas'tan asla ayrılmak istemedim ama oraya geri döndüğümde, hayatım gibi bir şok bu kötü olduğu anlamına gelmiyor, sadece tamamen farklı olurdu." Oyunculuk kariyeri yükselişe geçtiğinde ve 2007 yılında Disney dizisi "Waverly Büyücüleri"nde başrol oynadığında, Gomez ve annesi Los Angeles'a taşındı. O anda hayatı sonsuza dek değişecekti.


Bugün televizyon yıldızı Teksas'ta sıradan bir hayat hayal edemiyor ancak Gomez hâlâ büyüdüğü evde yaşayan aileyi düzenli olarak ziyaret ediyor. Eski bebek yatağını bile onlardan geri aldı. Müzisyen, Ocak 2018'de ön kapının önündeki merdivenlerde çekilmiş bir fotoğrafının yanına "Bulduğum her fırsatta burayı ziyaret ediyorum" diye yazdı.


"Bana ne olacağından çok korkuyorum"

Selena Gomez: Doğduğu evini ziyaret etti, şok oldu!

2012 yapımı "Spring Breakers" filmi için Selena Gomez'in bir röportajda belirttiği gibi doğaçlama bir monolog yapması gerekiyordu: "Harmony [Korine, filmin yönetmeni, editörün notu] bana şöyle dedi: 'Nerede büyüdüğünü anlat ve Neden oradan ayrılmak istedin?" Söz konusu sahnede kadının şunları söylediği duyuldu: "Burada herkes mutsuz çünkü herkes aynı yatakta, aynı evlerde, aynı iç karartıcı sokak ışıklarında uyanıyor. . Her şey aynı ve herkes üzgün. Sonumun onlar gibi olmasını istemiyorum, gerçekten buradan çıkmak istiyorum."


Gomez 2012'de Glamour dergisine şunları söylemişti: "Orada kalsaydım başıma geleceklerden çok korkuyorum. Şu ana kadar iki çocuğum olacağından eminim. Ama oradaki insanları seviyorum ve mutluyum." Orada büyüdüm. İşleri kendi ellerime almama izin verdiği için [anneme] teşekkür etmeliyim."


Kullanılan kaynaklar: youtube, glamour,kalbimingulu.com