Harry Potter yıldızları: Maggie Smith'e dokunaklı veda.


Harry Potter yıldızları: Maggie Smith'e dokunaklı veda.

Profesör McGonagall'ın yası: “Harry Potter” yıldızları Maggie Smith'e sosyal medyada veda etti.

Oyunculuk dünyası Dame Maggie Smith'in (1934-2024) kaybının yasını tutuyor. “Harry Potter” filmlerinden ve hit dizi “Downton Abbey”den tanınan İngiliz oyuncu 89 yaşında hayatını kaybetti. Ailesi geçen Cuma BBC'ye söyledi. "Harry Potter" film serisinin oyuncu kadrosu, Minerva McGonagall oyuncusunun ölümü hakkında konuşmak için Instagram'a gitti ve veda etmek için dokunaklı sözler buldu.


"Bize yol gösterdiğiniz için teşekkür ederiz"

Hermione Granger oyuncusu 34 yaşındaki Emma Watson, Instagram Hikayesinde Smith'le "Harry Potter" setinde çekilen bir fotoğraf hakkında şunları söyledi: "Gençken, Maggie'nin bir efsane, yani birlikte yeterince şanslı olduğum kadın olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. alanı paylaşmak." Watson, büyüyünce "Ekranı gerçek bir büyüklük tanımıyla paylaştığımı fark etti. O gerçekti, dürüsttü, komikti ve kendine saygısı vardı" diye devam etti Watson. "Maggie, bir sürü erkek profesör vardı ve sen kendine hakim oldun. Nezaketin için teşekkür ederim. Seni özleyeceğim."


Draco Malfoy oyuncusu 37 yaşındaki Tom Felton, Smith'le paylaştığı "Harry Potter" sahnesini gösteren gönderisinde şunları yazdı: "Maggie'nin ölüm haberini büyük bir üzüntüyle duydum. Onun gibisi yoktu. Teşekkürler." , "İlk günden itibaren bizimle tam anlamıyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Biçim Değiştirme dersiniz sırasında kıkırdamadan duramadığım halde beni setten atmadığınız için teşekkür ederim. Bize yolu gösterdiğiniz için teşekkür ederiz."


36 yaşındaki Ron Weasley oyuncusu Rupert Grint şunları söyledi: "Bu kalbimi kırıyor. Çok özeldi, her zaman komikti ve her zaman arkadaş canlısıydı. Onunla bir seti paylaştığım için inanılmaz mutluyum, özellikle de onunla bir dansı paylaştığım için çok mutluyum. Seni özleyeceğim Maggie, ailesine tüm sevgilerimi gönderiyorum."


Bonnie Wright (Ginny Weasley, 33), aktrisin bir portre fotoğrafı hakkında şunları yazdı: "Gryffindor Evi'nin çok sevilen ve saygı duyulan başkanımız: Harry Potter topluluğu tarafından çok özleneceksin." Wright daha sonra rol arkadaşıyla güzel bir anısını paylaştı: "Maggie'yle en sevdiğim sahne hepimizin Noel Balosu için dans etmeyi öğrendiğimiz sahneydi. McGonagall gibi şımarıklık ve sevginin mükemmel karışımını somutlaştırdı. Gryffindor'ları ellerinde tuttu. Bu noktada Maggie'nin ailesine en derin taziyelerimi sunuyorum."


35 yaşındaki “Harry Potter” oyuncusu Daniel Radcliffe, uzun süredir meslektaşına farklı bir şekilde veda etmişti. Variety'ye göre, yayınlanan bir açıklamada şunları söyledi: "O, bu dünyaya gelmiş en yetenekli kadınlardan biriydi. İnanılmaz bir miras bıraktı ve her zaman hatırlanacak."