Kübra Aykut: Türk TikToker 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti


Kübra Aykut: Türk TikToker 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti

Henüz 26 yaşındaydı ve sosyal medya platformu TikTok'u kasıp kavuruyordu. Artık Türk fenomen Kübra Aykut öldü.

26 yaşındaki Kübra Aykut, henüz aşkı bulamamasına rağmen çektiği düğün videosuyla internette ünlü oldu. Bu kadar ilgi gören klibine göz kırparak "Değerli bir partner bulamıyorum" yorumunu yaptı. Kalbinizin bir ilişki arzusu artık asla gerçekleşmeyecek. Genç Türk kadını hayatını kaybetti.


Kübra Aykut 5'inci kattan düştü

"The Sun"ın haberine göre internet yıldızı, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bulundu. Görünüşe göre üzerinde bir intihar notu bulundu. Yetkililer şu anda olayı araştırıyor. Etkileyicinin bir konut binasının beşinci katından düştüğü söyleniyor. Herhangi bir yardım çok geç geldi.


Kübra, trajik olaydan kısa bir süre önce kendisini endişelendiren bir gelişmeyi internet sitesinde şöyle paylaşmıştı: "Enerjimi topladım ama kilo almıyorum gibi. Her gün bir kilo veriyorum. ne yapacağımı bilmiyorum; gerçekten kilo almam gerekiyor."


Hayranlar yas tutuyor

Bu arada hayranlarının kalbi kırıldı ve çeşitli sosyal medya kanallarında ailesi için çok sayıda üzüntü ve başsağlığı mesajı bıraktılar. Instagram'da bir takipçi "Huzur içinde yat. Çok üzgünüm" diye yazıyor. Bir başkası, "Çok genç... Aileye sabır diliyorum" dedi. Kübra memleketi Bursa'da toprağa verilecek.

Kullanılan kaynaklar: thesun, instagram, kalbimingulu.com