Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones: Kızı Carys ilk film rolünü üstlendi


Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones: Kızı Carys ilk film rolünü üstlendi

Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones çiftinin kızı Carys Zeta Douglas, Hollywood'a ilk büyük adımını attı.

"Aile içinde kalır" - bu sadece Douglas oyunculuk hanedanının üç neslini (Kirk, Michael ve Cameron Douglas) kamera önünde bir araya getiren 2003 yapımı bir komedi filminin adı değil. Genel olarak bu, 80 yaşındaki Michael Douglas ve 55 yaşındaki Catherine Zeta-Jones'un geçen 25 Eylül'de doğum günlerini birlikte kutladıkları ve birlikte 135 yaşında oldukları ünlü Hollywood ailesinin inancı gibi görünüyor. İkili, 80. ve 55. yıl dönümleri için en büyük hediyeyi, 21 yaşındaki kızları Carys Zeta Douglas'ın Hollywood kariyerine ilk adımını atmasının kesinliğiyle aldı.


Aslında Carys Zeta Douglas'ın ana rollerden birinde yer aldığı ilk film, kendisinin Instagram aracılığıyla açıkladığı gibi çoktan çekildi. Yönetmenlik ve senaryodan sorumlu yeni gelen Hanna Gray Organschi'nin "F*ck That Guy" adlı kısa filmi. Bu arada, rüya fabrikasından yaşlı ve Oscar ödüllü bir kişi projeye o kadar ikna olmuştu ki baş yapımcı olarak projenin ortak sorumluluğunu üstlendi: Yönetmen Spike Lee (67), "Do The Right Thing" gibi toplumsal açıdan eleştirel filmleriyle tanınıyordu. " ve "Malcolm X".


Yakında geniş bir izleyici kitlesi Carys Zeta Douglas'ı ilk oyunculuk performansıyla hayrete düşürme fırsatına sahip olacak: Paylaşımına göre "F*ck That Guy", 18-20 Ekim tarihleri ??arasında gerçekleşecek Proof Film Festivali'nde gösterilecek. Los Angeles'ta gerçekleşir.


Babasından uyarı geldi

21 yaşındaki oyuncu, birkaç yıldır bir gün kamera karşısına geçme arzusunu taşıyordu. Catherine Zeta-Jones, kızının 2021'deki oyunculuk hedeflerinden zaten bahsetmişti. O dönemde "The Drew Barrymore Show"a konuk olarak katıldığı bir sohbette, kocasının çocuklarına yönelik uyarı sözlerini de açıklamıştı.


Bu nedenle, özellikle kariyerinin başlangıcında kalın bir cilt geliştirmesi gerekiyor ve birçok insanın onu yalnızca "kızı..." olarak algıladığının ve onu ciddiye almayabileceğinin farkında olması gerekiyor. Ve bunu ünlü babası Kirk "Spartacus" Douglas'ın (1916-2020) büyük gölgesinden çıkmak için biraz zamana ihtiyacı olan Michael Douglas'tan daha iyi kim bilebilirdi?


Michael Douglas'ın evlendirdiği 45 yaşındaki oğulları Cameron'un yanı sıra, ikilinin 24 yaşında 24 yaşında bir oğulları Dylan da var. Onun kariyer tutkusu, başka türlüsü nasıl olabilirdi: Hollywood yıldızı.