Ünlülerin Pişirme Yarışmasın'dan önce Wanda Nara'nın ateşli fotoğrafı


Ünlülerin Pişirme Yarışmasın'dan önce W<span>and</span>a Nara'nın ateşli fotoğrafı

Wanda Nara Telefe'deki Ünlülerin Pişirme Yarışması Sunucusu, takipçileriyle internet üzerinden etkileşime geçerek sansürün eşiğinde bir selfie yayınladı.

Telefe'deki Ünlülerin Pişirme Yarışması Arjantin'in galasından önce, Wanda Nara takipçileriyle çevrimiçi etkileşimde bulundu ve heyecan verici bir fotoğraf yayınladı. sansür.

Sunucu, Instagram hikayelerinde soru kutusunu bıraktı ve İnternet kullanıcıları ona hayatındaki farklı konular hakkında sorular sordu.

Öyle ki, bugünkü duygusal durumunun ne olduğu sorulduğunda, eliyle göğüslerinden birini kapattığı şehvetli bir fotoğrafla birlikte "mutlu" yanıtını verdi.

 

 Ünlülerin Pişirme Yarışması 2024'te ne zaman gösterime girecek?

Teleferesmi olarak Ünlülerin Pişirme Yarışması Arjantin'in 30 Eylül Pazartesi pazartesi tarihinde ekrana geleceğini duyurdu. 22:00'a kadar, Wanda Nara ve ona eşlik edecek lüks bir jüri ev sahipliği yapacak.

Ünlülerin Pişirme Yarışmasın'dan önce Wanda Nara'nın ateşli fotoğrafı

 Ünlülerin Pişirme Yarışması Arjantin 2024'e kim ev sahipliği yapıyor?

Eşsiz bir kişiliğe sahip olan ve tatlılar konusunda tutkulu olan Wanda bir kez daha bir yemek pişirme realite şovunun sorumlusu olacak ve hepsinden tatlısı: Ünlüleri Arjantin'de pişirin. Wanda, ülkede ilk kez ünlülerin yer alacağı bu döngüde tüm karizmasını paylaşacak. katılımcılar. Farklı disiplinlerden tanınmış isimler, pastacılık sanatında kendilerini sınayacak.

Ayrıca katılımcılar lüks bir üçlü tarafından değerlendirilecek. Oyunculuğu ve mizah anlayışıyla halkın sevgisini kazanan Damián Betular da bu alanda eğitim almış uzmanlardan biri olacak. yemekleri ve hazırlıkları değerlendirin.

Jürideki isimlerden bir diğeri de, doğası gereği medrese, iş kadını, spontane, birkaç mevsim sabahları parladığı Telefe'ye dönüşünde Maru Botana olacak. rahatlamış, bu onun ilk Bake Off jürisi olacak.

Christophe Krywonis, titiz, baştan çıkarıcı, aksanı ve kişiliğiyle halkı fethetti. Arjantin'de, Uruguay'da çocuklar için, yetişkinler için olmak üzere tüm yemek pişirme realite şovlarında çalıştı. İş adamı, gastronomi danışmanı ve bir sonraki mücadelesine hazırlanıyor:Bake Off Famosos Arjantin'de yeniden jüri üyesi olmak.

 

Ünlülerin Pişirme Yarışması Arjantin 2024 nasıl olacak?

Bake Off Famosos Arjantin'de on dört kişi, tatlılar evreninde yaratıcılıklarını ve teknik becerilerini test ederek farklı zorlukların üstesinden gelmesi gereken amatör fırıncılar olacak.

Her bölümde katılımcılar tatlıları, pastaları ve kurabiyeleriyle jüriyi etkilemek için becerilerini gösterecek ancak yalnızca bir kişi Büyük Pasta Şefi olacak.

 

Ünlülerin Pişirme Yarışması kimlerdir?

Ünlülerin Pişirme Yarışması Arjantin'de on dört amatör fırıncı, tatlılar evreninde yaratıcılıklarını ve teknik becerilerini test ederek farklı zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalacak. Her bölümde katılımcılar tatlıları, pastaları ve kurabiyeleriyle jüriyi etkilemek için becerilerini gösterecek ancak yalnızca bir kişi Büyük Pasta Şefi olacak.

Şu ana kadar Ünlülerin Pişirme Yarışması katılımcıları:

  • Cande Molfese (oyuncu)
  • Damián de Santo (aktör)
  • Cami Humus (etkileyici)
  • Nacho Elizalde (etkileyici)
  • Ángela Leiva (şarkıcı)
  • Callejero Fino (şarkıcı)
  • Javier Calamaro (şarkıcı)
  • Gastón Edul (gazeteci)
  • Andrea del Boca
  • Verónica Lozano
  • Marcos Milinkovic
  • Eliana Guercio
  • Karina Jelinek