Ünlü Model Demi Rose'nin yeni pozlarını gördünüzmü?


Ünlü Model Demi Rose'nin yeni pozlarını gördünüzmü?

İngiliz bombası Demi Rose kendini bir gösterdi’ Herkes ona hayaran kaldı’ Alın size yeni pozlarım’ Bu pozlar hiç kaçmaz!

Kıvrımlı fenomenler arasında büyük üne sahip olan Demi Rose aylardır kendisini paylaşmayarak fanlarını şaşırtıyor. Aylar sonra bir poz paylaşan Rose yine yaptı yapacağını, Buyrun bu pozlar hiç kaçmaz!.

Her fırsatta sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose uzun süredir ortalarda görünmüyor.


Sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımları ile adını geniş kitlelere duyuran Demi Rose her paylaşımıyla olay oluyordu. Ancak model epey zamandır ne kıvrımlarını ne yüzünü paylaştı.

Aylardır pozlarını paylaşmayan Demi Rose fanlarını heyecanlandırdı. Yine sere serpe uzanarak göğüslerini yalnızca küçük bir yaprakla kapatan Rose'a yorum yağdı.

Ünlü Model Demi Rose'nin yeni pozlarını gördünüzmü?

"Kızlardan erkeklerden daha çok hoşlandığım bir aşamadan geçtim. Şimdi daha çok erkeklerle ilgileniyorum" diyen kıvrımlı modele "Bir daha gitme", "Kendini neden paylaşmadın", "Sonunda döndün" yorumları geldi.


Erkeklerden Teklif yağıyordu

Ünlü Model Demi Rose'nin yeni pozlarını gördünüzmü?

Fenomen daha önce konuşmasında "Büyürken okulda zorbalığa uğramak, ebeveyn istismarına uğramak ve daha sonra 17 yaşında kalp krizi geçiren, felce neden olan anneme tam zamanlı bakıcı olmak çok zordu" demişti.



Hadi Tikla ilgini Çekebilir


Giydiği dekolteli kıyafetlerle gündeme gelen Rose Rose çiftlerin kendisine sık sık cinsel ilişki teklif ettiğini de itiraf etmişti.

Esmer bukleleri ve biraz da rahat çekiciliğiyle Demi, mat makyajı, şeftali pembesi yanakları ve pembe pembe dudaklarıyla muhteşem özelliklerini sergiledi. Instagram yıldızı, şık bir görünüm için birkaç altın kolyenin yanı sıra kırmızı bir manikür taktı. Bir çift güneş gözlüğü tutan Demi ileriye baktı, memnun ve huzurlu görünüyordu.



Hadi Tikla ilgini Çekebilir


Fotoğrafı paylaşan hayran şunu yazdı: "Slim thicc." Hemen yanıt veren bir başkası şöyle dedi: "Aman Tanrım!" Demi, en sade mayo görünümlerinden bazılarından uzak durmasıyla tanınır, ancak nadiren gardırop arızasıyla manşete çıkar.


Demi, 2021'de yetişkinlere yönelik platform OnlyFans'a kaydolarak manşetlere çıktı.


Bu Haber Hiç Kaçmaz


"Hayranlarımdan, diğer platformlarda göstermeme izin verilen şeylere alternatif bir yön görmem konusunda çok fazla talep aldım. Oluşturduğum takipçi topluluğu, bugün burada olmamın bir parçası, bu yüzden "Onlarla bağlantı kurmak benim için önemli" diye yazdı ve şunu ekledi:


"Bu, tamamen yeni bir bakış açısıyla kim olduğumu kutlamak için bir fırsat ve bu yolculukta topluluğumu da yanımda getirme şansım var." Demi'nin Fashion Nova ve Pretty Little Thing gibi markaları etkilemeyi bıraktığı göz önüne alındığında, kazancı muhtemelen önemli.