Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı


Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı

Şeyma Subaşı'nın paylaştığı gizemli aşkının kim olduğu ortaya çıktı, Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu öğrenildi.

Tatil pozları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenen Subaşı'nın mutluluğu kısa sürmüş ve hemen boşanmıştı.


Subaşı'ya gül alarak yemek yapan yeni aşkının 33 yaşındaki Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu öğrenildi. Subaşı'nın aksine yeni ilişkisinden hiçbir kare paylaşmayan yakışıklı model, dikkatleri üzerine çekti.


Brezilyalı model Marlon Teixeira kimdir?

Model Marlon Teixiera'dan 2018'deki doğumundan kısa bir süre sonra ayrılan 31 yaşındaki Avustralyalı model Cheyenne Tozzi.

'Hayatımı kurtardın': Cheyenne Tozzi, Marlon Teixeira'dan ayrıldıktan sonra tek ebeveyn olarak Anneler Günü'nü kutlayan kızı Dahlia De La Lune'u anıyor

Cheyenne Tozzi, bekar bir ebeveyn olarak Anneler Günü'nü kutlarken kızı Dahlia De La Lune'a tatlı bir saygı duruşunda bulundu.

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı

Dahlia'nın babası erkek model Marlon Teixiera'dan 2018'deki doğumundan kısa bir süre sonra ayrılan 31 yaşındaki Avustralyalı model, Pazar günü Instagram'da yürekten bir mesaj yayınladı.

Cheyenne, kendisinin ve Dahlia'nın karamsar bir plaj manzarasının önünde silüet halinde çekilmiş rüya gibi bir fotoğrafının yanına "Küçük aşkım, seni bu dünyaya getirmekten korktuğumu rahatlıkla söyleyebilirim" diye yazdı.


Ürkütücü anne, "Seni koruyabileceğimden ve senin en mutlu küçük kız olacağından emin olabileceğimden emin değilim. Dünyamı değiştirdin. Bana hayal edebileceğimden daha fazla sevmeyi öğrettin," diye devam etti dehşet verici anne.


Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı

Cheyenne ve Marlon, ortak arkadaşları Jordan Barrett tarafından tanıştırıldıktan sonra Ağustos 2017'de ilişkilerini başlattılar.

Kızları Dahlia De La Lune'u Eylül 2018'de kucağına aldılar.

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı

Cheyenne daha önce The Daily Telegraph'ın Sırrı'na çiftin doğum yaptıktan kısa bir süre sonra ayrıldığını doğrulamıştı.

Bitti! Cheyenne ve Marlon (resimde) ilişkilerini Ağustos 2017'de başlattılar, ancak ilk çocukları Dahlia'yı Eylül 2018'de bir araya getirdikten kısa bir süre sonra ayrıldılar.