Jennifer Aniston, Kris Kristofferson'u hatırlıyor: Kalbimizi kırdı


Jennifer Aniston, Kris Kristofferson'u hatırlıyor: Kalbimizi kırdı

2009 yılında Kris Kristofferson bir komedide Jennifer Aniston'ın babasını canlandırdı. Onun ölümünden sonra rol arkadaşı hakkında konuştu.

55 yaşındaki Jennifer Aniston, 2 Ekim Çarşamba günü Jimmy Kimmel (56) ile yaptığı röportajda yakın zamanda ölen aktör Kris Kristofferson (1936-2024) hakkında da konuştu.


Country yıldızı ve oyuncu ile “Arkadaşlar” oyuncusunun birlikte iki projesi vardı. 2009 yapımı "O Senden O Kadar İlgilenmiyor" adlı komedide onun babasını canlandırdı. Belki daha da önemlisi, Cumartesi günü 88 yaşında hayatını kaybeden Kristoffersen, Aniston'ın ilk yönetmenlik projesinin bir parçasıydı.


Gece yarısı gösterisinde Aniston, "İlk kısa filmimi yönetecek kadar şanslıydım ve ona sorduğumuzda şaşırtıcı bir şekilde evet dedi. O ve Robin Wright. Ve bu şimdiye kadar yaşadığım en güzel deneyimlerden biriydi" dedi. Kabul edilmesinin, kendisinin ve eşinin görünüşe göre büyük "Friends" hayranları olmaları gerçeğiyle de ilgisi olabilir. Eşi, Aniston'ın aktörden filmini istediğinde çiftin "Friends" programını izlemeyi yeni bitirdiğini söyledi.


Kristofferson'ın oyunculuğu "kalbimizi kırdı"

Aniston'ın kısa filmi, Kristofferson'un canlandırdığı, ölmekte olan karısına hastanede veda eden yaşlı bir adam hakkındaydı. Aniston setteki performansını anlatırken "Kalbimizi kırdı" diyor. "Olağanüstüydü. Gerçekten."


Özel hayatlarında da arkadaş oldular: Kristofferson ve eşi, onun 40. yaş günü için bile buraya uçtular. Aniston, "Evet, o harika bir adam. Bu büyük bir kayıp" dedi.