Fatih Akın ve Diane Kruger: Hamburg'da yeniden bir araya gelmeyi kutluyor


Fatih Akın ve Diane Kruger: Hamburg'da yeniden bir araya gelmeyi kutluyor

“Hiçbir Şeyden korkmuyan” rüya takımı, Diane Kruger ve Fatih Akın, Hamburg Film Festivali'nde "The Shrouds" filminin galasında bir araya geldi.

Aşağı Saksonyalı oyuncu Diane Kruger (48) ve Hamburglu yönetmen Fatih Akın (51), Perşembe günü Hamburg Film Festivali'nde kol kola ve tanıdık bir gülümsemeyle kırmızı halıda birlikte yürüdüler. Etkinlik onun yeni çalışması “The Shrouds”du. David Cronenberg'in (81) uzun süredir birlikte olduğu eşinin ölümünü konu aldığı karanlık korku filmi Almanya'daki prömiyerini festivalde gerçekleştirdi.


Diane Kruger ve Fatih Akın tamamen siyah görünümde

Filmin kadın başrol oyuncusu Diane Kruger, galaya, altında siyah desenli tayt, üstünde siyah Parker tarzı deri ceket ve siyah topuklu ayakkabı bulunan siyah mini elbiseyle geldi. Sarı saçları, inci küpelerini sergileyen yan kısmı alçak bir topuz halinde toplanmıştı. Makyajını sade tuttu ve gözlerini bol sürmeyle vurguladı.


Film festivalinin Instagram kanalında paylaştığı görüntülere göre Fatih Akın, oyuncuya büyük beden siyah takım elbise, altında siyah tişört ve gri yelek ile geldi.