19 yıldır dul kalan Hülya Avşar'dan aşk itirafı.


19 yıldır dul kalan Hülya Avşar'dan aşk itirafı.

2005 yılında Çilingiroğlu ile tek celsede boşanan Hülya Avşar, neden Dul Kaldığını sonunda itiraf etti.

1982- 1983 yılları arasında Mehmet Tecirli ile 1997- 2005 yılları arasında da Kaya Çilingiroğlu ile nikah masasına oturan Hülya Avşar bu kez açıklamalarıyla gündeme geldi. A para ekranlarında Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programı'nda aşk kriterlerini açıklayan Hülya Avşar söyledikleriyle büyük şaşkınlık yarattı. İşte Avşar'ın o açıklamaları..


A para ekranlarında Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programı'nda aşk kriterlerini açıklayan Hülya Avşar söyledikleriyle büyük şaşkınlık yarattı. İşte Avşar'ın o açıklamaları...


Mehmet Tecirli ve Kaya Çilingiroğlu ile nikah masasına oturan Hülya Avşar, şu sıralar gönül defterini kapattı.

En son Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir'i beğendiğini söylemesiyle magazin gündemini çalkayalan Hülya Avşar bu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

A para ekranlarında Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programına katılan Hülya Avşar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Bu Haber Hic kaçmaz


İşte Hülya Avşar'ın o açıklamaları:

“Hülya Avşar”

"Birlikte olacağım erkek paralı ve yakışıklı, bana muhtaç olmamalı, anında saygım biter."

Aşkı, flörtü seven bir kadınım. Kendimi aşka kapamadım ama çok sevmem lazım. Ayrıca kendimden küçük biriyle beraber olmak bana cazip gelmiyor"


Bu Haber Hic kaçmaz


Hülya Avşar neden ayrıldı?

1997 yılında yaptıkları evlilik ile magazin dünyasının en çok konuşulan çifti haline gelen Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar, büyük bir aldatma skandalının ortaya çıkmasıyla boşanmıştı.

Mehmet Tecirli ( e. 1979; b. 1981) Kaya Çilingiroğlu ( e. 1997; b. 2005)



Bu Haber Hic kaçmaz


“Neden evlenmediler seninle?”

Aşkla ilgili ise “Ne zaman aşk başarılı ki. Bence aşkta başarı yok” dedi.

HÜLYA AVŞAR KAÇ KEZ EVLENDİ?

Rol aldığı filmler, diziler ve şarkıcılığının yanı sıra, futbolcu Tanju Çolak, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşıcıoğlu gibi isimlerle yaşadığı ilişkilerle de adından söz ettirdi. Hülya Avşar, Mehmet Tecirli'nin ardından ikinci evliliğini, 1997 yılında iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile yaptı.


Hülya Avşar, 2005 yılında Çilingiroğlu ile tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından velayeti Avşar’a verilen 1998 doğumlu, Zehra adında bir kız çocukları vardır.