Evsiz kalan Louise Glover şimdi bir çadırda yaşıyor.


Evsiz kalan Louise Glover şimdi bir çadırda yaşıyor.

Eski gösterişli model Louise Glover, “Playboy” Malikanesi'nde yaşıyordu ama bugün evsiz bir kamp alanında yaşıyor.

Louise Glover başarılı bir modeldi ama artık bir dairenin kirasını karşılayamıyor. Bir kalp krizi eski Oyun Arkadaşının hayatını sonsuza dek değiştirdi.

Meme ameliyatı başarısız olduktan sonra model şimdi bir çadırda yaşıyor.

Eski model Louise Glover'ın dar bir bikiniyle poz verdiği, egzotik ülkelere yapılan rüya gibi gezilerin sayısız fotoğrafını göreceksiniz. Bunlar arasında, şu anda 41 yaşında olan sanatçının, 2017'de ölen Playboy patronu Hugh Hefner'e sevgiyle sarılırken çekilmiş fotoğrafları da yer alıyor. Erkek dergisi ve benzeri dergilerin kapaklarını birçok kez düşürdü ve hatta 2006'da “Yılın Playboy Modeli” unvanını aldı ve bunu başaran ilk İngiliz kadın oldu. Ancak Louise'in seksi kıvrımları, eski lüks yaşamının onun için artık geçmişte kalmasından kısmen sorumlu.


2010 yılında eski Playmate, 27 yaşındayken göğüs implantı ameliyatı geçirdi. İşlemden sonra Louise kalp krizi geçirdi. Bu şok onun hayatını yeniden değerlendirmesine neden oldu. Kıyafetlerini çıkarmaya devam etmek yerine fitness modeli ve yaşam tarzı koçu olmayı denedi. Son olarak zengin ve ünlülerin yaşadığı Dubai'ye taşındı. Ancak yeni kariyeri başarısız oldu. Louise, İngiltere'deki memleketine döndü ve artık kimsenin onu rezerve etmediğini keşfetti.


“Yaşlandım ve artık modellik işi alamıyorum. Ve ben porno ile ilgili herhangi bir şey yapmayı reddediyorum” dedi 41 yaşındaki İngiliz gazetesi The Sun'a. Çocuk yuvalarında büyüyen Louise de güvenebileceği bir ailesinin olmadığını söylüyor. Sonuç olarak, kira artışının ardından Windsor'daki küçük dairesi için artık 900 avroya eşdeğer miktarda para ödeyemedi. Fotoğraf çekmek için günde 1000 Euro kazanan kadın, Reading yakınlarındaki bir çiftliğin yakınındaki kamp alanında kurmasına izin verilen bir çadıra taşınmak zorunda kaldı. “Geceleri uyumak için kullandığım iki sıcak su şişem var. Güvende olmak için kamp alanında olduğumdan emin oluyorum. Ayrıca arabam da var” diyor Louise, Güneş'teki yaşam koşullarını anlatıyor. Şu anki talihsiz durumuna rağmen şundan emin: "Şansım yakında değişecek." Şu anda köpek bakıcılığı yaparak para kazanıyor.