Selena Gomez rüya gibi kırmızı bir elbiseyle gol attı


Selena Gomez rüya gibi kırmızı bir elbiseyle gol attı

Selena Gomez Londra'da dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu "Emilia Pérez" filminin galasına kırmızı balo elbisesiyle geldi.

32 yaşındaki Selena Gomez, 11 Ekim Cuma akşamı 68. BFI Londra Film Festivali'nde rol arkadaşlarıyla birlikte "Emilia Pérez" filminin İngiltere galasına katıldı. ABD'li aktris, Kraliyet Festival Salonu'ndaki etkinlik için özellikle iyi giyinmişti.


Prenses kırmızıya benziyor

Gomez, Oscar de la Renta imzalı yakut kırmızısı balo elbisesi giydi. Geniş etekli, yere kadar uzanan elbise, belindeki fiyonk sayesinde özellikle dikkat çekiciydi. Omuzsuz askılar ve derin yaka da 32 yaşındaki çocuğa güzel bir göğüs dekoltesi kazandırdı.


Oyuncu, prenses elbisesini pırlanta kolye ve uyumlu küpe ve yüzüklerle kombinledi. Saçlarını zarif, yüksek bir at kuyruğu şeklinde toplamıştı ve tek tek tutamlar yüzünü dalgalar halinde çevreliyordu. Makyaj olarak biraz rimel, açık kahverengi göz farı ve nude dudak parlatıcısı kullandı.


Selena Gomez kırmızı halıda diğerlerinin yanı sıra aktrisler Karla Sofia Gascón (52), Zoe Saldana (46) ve Adriana Paz (44) ve yönetmen Jacques Audiard (72) ile birlikte yer aldı. Müzikal komedi, Meksikalı bir uyuşturucu baronunun, geçmişini geride bırak ve bir kadın olarak yeni bir hayata başla. Film daha sonra, modern Meksika'da servet peşinde koşan, dönüşmüş Emilia Pérez'in (Gascón) de dahil olduğu dört kadına odaklanıyor. Gomez D'nin karısını canlandırıyor