Kanye West: Davaya göre karısı Bianca'nın annesiyle seks yapmak istiyordu


Kanye West: Davaya göre karısı Bianca'nın annesiyle seks yapmak istiyordu

Mahkeme belgelerine göre: Kanye West kayınvalidesiyle seks yapmak istiyordu ve eşi Bianca izlemesini istiyor

Kanye West'in hayatına dair içgörüler giderek karanlıklaşıyor. ABD'li rapçinin eski asistanı Lauren Pisciotta'ya (36) ilaç verip tecavüz ettiği söyleniyor. Bunun şu anda tutuklu bulunan müzik kralı Sean "Diddy" Combs (54) ile bir partide yaşandığı söyleniyor.

Pisciotta şimdi eski patronuna dava açıyor. Sadece taciz iddiaları değil, aynı zamanda dörtlünün seks fantezilerinin babası da masaya geliyor. Her şeye sahipler.

Rapçinin çılgın seks rüyaları gördüğü söyleniyor


Bu Haber hiç Kaçmaz


Lauren Pisciotta, Kanye West'in kendisine o zamanki kız arkadaşı (ve daha sonra eşi) Bianca Censori'ye (29) gönderdiği kısa mesajın ekran görüntüsünü gösterdiğini iddia ediyor. 28 Eylül 2022 tarihli mesajın iddia edilen metni? “Anneni arabaya binmeden önce becermek istiyorum”. Alexandra Censori, sohbet sırasında çifti Los Angeles'ta (ABD) ziyaret ediyordu. Aslında Avustralya'da yaşıyor.


Başka bir mesajda Kanye'nin Bianca'nın çoban saatini izlemesi gerektiğini yazdığı söyleniyor. "Annemle seks" konusuna kısa ve öz yanıtları: "O evli." Bianca'nın babası Elia "Leo" Censori'ye bir gönderme.

Kanye West de Kris Jenner'la yatmak istedi mi?


Bu Haber hiç Kaçmaz


Mahkeme belgelerine göre West, alilelerinin anneleriyle yatmak istediğinden defalarca bahsetti. O zamanki asistanı Pisciotta'ya 13 Eylül 2022'de "A listesindeki bir model" ve annesiyle seks hakkında bir kısa mesaj gönderdiği söyleniyor. Amacına ulaşmak için genç kadını bir moda kampanyası için işe almak istedi.

West'in takıntısı ünlü eski kayınvalidesi Kris Jenner'ı da (68) etkiliyor mu? Bilinmiyor.



Bu Haber hiç Kaçmaz


West ve Censori'nin ayrıldığı söyleniyor

Birkaç gün önce ABD medyası Kanye West ve Bianca Censori'nin boşanmak üzere olduğunu bildirdi. Onun memleketi Avustralya'ya seyahat ettiği söyleniyor. Arkadaşlarına göre "Bianca'dan bıkan" West'ti. Bekar olmak ve Japonya'da vakit geçirmek istiyor.