Selena Gomez: Gala partisinde Hollywood cazibesi


Selena Gomez: Gala partisinde Hollywood cazibesi

Selena Gomez bir film galasında tamamen siyah giymişti. Daha önceki görünümlerinde olduğu gibi herkesin dikkatini çekti.

32 yaşındaki Selena Gomez, son film projesi "Emilia Pérez"in galası vesilesiyle 21 Ekim Pazartesi günü Los Angeles'ta karanlık bir görünüme büründü. Şarkıcı ve oyuncu siyah omuzları açık bir elbiseyle kameralara poz veriyor.


Selena Gomez: Gala partisinde muhteşem görünümü

Dar kesim kıvrımlarını vurgularken, kısa kuyruk dramatik bir dokunuş katıyor. Siyah uzun deri eldivenler ve aynı renk topuklu ayakkabılar göz alıcı kombini tamamlıyor. Gomez, elbisenin zarif yakasına dikkat çekmek için saçlarını topuz yaptı.


Müzisyen daha önce başka prömiyerlerde de şık kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. 19 Ekim Cumartesi günü Akademi Müzesi Galasında Gomez, vücudunu saran lacivert kadife elbiseyle göz kamaştırdı. Derin yakası siyah deri bir büstiyerle örtülmüştü. Uzun bobunu elbisenin askılarını kapatmayacak şekilde şık bir görünümle geriye doğru uyguladı. Bir çift büyük asılı küpenin yanı sıra geniş manşet ve gümüş yüzükler kombini güçlendirdi.


Müzik yıldızı, 11 Ekim'de BFI Londra Film Festivali'nde de öne çıktı. Gomez, etkinlikte tasarımcı Oscar de la Renta imzalı kırmızı elbiseyle parladı. Belini düzleştiren büyük bir fiyonk göz alıcıydı. Kloş elbisenin derin yakasına gümüş bir zincir takıldı ve uyumlu küpeler seçti. Rol arkadaşları Karla Sofia Gascón (52), Zoe Saldaña (46) ve Adriana Paz (44), kırmızı halı görünümü için elbiselerinde koyu renk tonlarını tercih etti.


Müzikal komedi şimdiden ödüller kazandı

Dört oyuncu, 77. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü paylaştı. Müzikal komedinin prömiyeri Cannes'da yapıldı ve burada 72 yaşındaki yönetmen Jacques Audiard jüri ödülünü almanın mutluluğunu yaşadı.


"Emilia Perez", bir uyuşturucu baronunun saklanmasına yardım etmesi gereken Meksikalı avukat Rita'yı (Saldaña) konu alıyor. Yeni bir hayata başlamak için cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak istiyor. Filmde Gomez'i canlandıran eşinin plandan haberi yoktur. Netflix'e göre film, Ekim ayı sonunda Büyük Britanya ve İrlanda'da sinemalarda gösterime girecek, 1 Kasım'da ise ABD ve Kanada'da gösterime girecek. Yayın platformunda 13 Kasım'dan itibaren ABD, Kanada ve İngiltere'deki abonelerin kullanımına sunulacak.