Nicole Kidman 'Babygirl' filminin çekimlerini bıraktı


Nicole Kidman 'Babygirl' filminin çekimlerini bıraktı

Yeni filmi “Babygirl”: “Artık orgazm istemiyorum!” Nicole Kidman çekimleri bırakıyor

Bu çekim fazla gerçekçiydi! Nicole Kidman yeni filmi Babygirl'deki seks sahnelerinden o kadar etkilendi ki bu sahnelerde doruğa ulaştı. Ve sadece bir kez değil...

Bir röportajda The Sun'a şunları söyledi: "Çekimler sırasında 'Artık orgazm olmak istemiyorum' diye düşündüğüm anlar oldu."

Sahneler o kadar yoğundu ki Hollywood yıldızı sıcak çekimler arasında durup mola vermek zorunda kaldı! Kidman'ın vardığı sonuç: "Neredeyse tükenmişlik gibiydi."

“Babygirl” kendisinden çok daha genç stajyeri Samuel (Harris Dickinson) ile ilişkiye giren şirket patronu Romy'yi (Nicole Kidman) konu alıyor.


“Birbirimize karşı çok nazik davrandık”

Samuel alışılmadık cinsel uygulamalardan hoşlanır ve Romy onun aracılığıyla ikinci bir erotik bahar yaşar. Ancak şehvetli ilişkisi nedeniyle kariyerini ve Jacob (Antonio Banderas) ile uzun süreli evliliğini riske atar.


Filmde Kidman'ın iki farklı partnerle erotik sahneleri var: Harris Dickinson ve Antonio Banderas. Seks çekimi hakkında "Hepimiz birbirimize karşı çok nazik davrandık ve birbirimize yardım ettik" diyor.

Seks sahnelerinden bunalan Nicole Kidman çekimleri bıraktı

Yeni filmi “Babygirl”: “Artık orgazm istemiyorum!” Nicole Kidman çekimleri bırakıyor!

Nicole Kidman, projenin kadın yönetmeni Halina Reijn'e kendini bırakabildiği için teşekkür ediyor. Çünkü “Sun”da açıkladığı gibi, kamera arkasında bir adam olsaydı muhtemelen samimi sahneleri çekemezdi.

"Dokunma bana!"

“Muazzam miktarda alışveriş, güven ve ardından hayal kırıklığı yaşandı. Bu şuna benziyor: 'Bana dokunma'" diyor yıldız, üzücü çalışmayı anlatıyor.

Yeni filmi “Babygirl”: “Artık orgazm istemiyorum!” Nicole Kidman çekimleri bırakıyor!

Yine de Kidman gerçekten erotik gerilim filmi yapmak istiyordu. Çünkü seyircinin daha önce ondan bildiğinden tamamen farklı bir şeydi bu. “Her zaman bir oyuncu gibi mi görünüyordum? Peki bir insan olarak neyi keşfedebilirim? Ve burası daha önce hiç bulunmadığım bir alandı.”


Bugün her zamanki gibi film setinde seks sahnelerinin titizlikle planlandığı ve prova edildiği samimi bir koordinatör vardı. Ancak Harris Dickies'in sektör gazetesine söylediği gibi, Avustralyalı oyuncu ve genç rol arkadaşı çoğu zaman buna bağlı kalmadı ve kendi istediklerini yaptılar.


Çeşitlilik dedi.

Film meslektaşı Harris Dickinson çok etkilendi

İngiliz, Nicole Kidman'dan çok etkilenmişti: “O çok cesur ve bir şeyler yapıyor ve kendinize şunu soruyorsunuz: Bu da ne böyle? Bunu düşünemezsin bile."