George Clooney 35 milyon! Bu mega teklifi geri çevirdi


George Clooney 35 milyon! Bu mega teklifi geri çevirdi

Megastar George Clooney, yeni bir röportajda çocukları Alexander ve Ella'yı, karısı Amal ile olan ilişkisini ve neden sadece bir günlük çalışma için 35 milyon doları geri çevirdiğini anlatıyor.

George Clooney (60), mutlu bir evli ve iki çocuk babasıdır ve dünyanın en büyük yıldızlarından biridir. Ayrıca, görünüşe göre hesabında, onun için sadece bir günlük çalışma anlamına gelecek olan 35 milyon ABD doları (yaklaşık 31 milyon avroya eşdeğer) değerindeki bir anlaşmayı geri çevirmeye yetecek kadar parası var.

İngiliz "The Guardian" ile yaptığı röportajda Clooney, hayatında yeterince para kazandığını düşünüp düşünmediği sorulduğunda teklifi anlatıyor. Clooney , "Evet, bir havayolu reklamında çalışmam için bana günde 35 milyon dolar teklif edildi" diyor.

"Buna Reklama değmez"

2014'ten beri evli olduğu ve dört yaşında ikizleri Alexander ve Ella'ya sahip olduğu eşi Amal (43) ile de bunu konuştu. İkisi birlikte "buna değmeyeceğine" karar verirdi. Çünkü havayolu, "müttefik" olsa bile "şüpheli" bir ülke ile bağlantılı. Bu yüzden, "Bir dakika bile uykumu çalıyorsa buna değmez" diye düşündü.

Bu tutumun yetiştirilme tarzıyla çok ilgisi var. Clooney , ailesinin utanacağı bir şeyi asla yapmayacağını söylemeye devam ediyor. Babası ona tek bir kural verdi: "Hayatta ne yaptığın umurumda değil, senden daha güçlü olanları sorgula ve daha az güce sahip olanları savun".

60 yaşındaki oyuncu, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın (75) yaptığı bazı "iğrenç şeyler" hakkında kamuoyu önünde yorum yapmasaydı utanacağını söyledi. Ella ve Alexander daha sonra ona sorarlardı: "Yani çocukları kafese koydun ve hiçbir şey söylemedin mi?" Almak zorunda olduğu kamuoyu eleştirisi, o zaman hissedeceği utancın aksine hiçbir şey değildir.

George Clooney çocukları hakkında övgüler yağdırıyor

Clooney  ayrıca küçük ailesinden de bahseder. İkizleri çok farklı - "gündüz ve gece gibi". Alexander gülmeyi sever, küçük Ella ise "çok ciddidir" ve her zaman herkesin kurallara uymasını sağlar. Film yıldızı ve başarılı bir insan hakları avukatı olan Amal meşgul olsalar da, ikisinin haftada dört gün sadece bir dadıları var. Çocuklar söz konusu olduğunda dahil olması Amal için çok önemlidir. Sokağa çıkma yasağı sırasında çift, tam bir yıl boyunca ikizlere tek başına baktı.

Diğer yıldızlar çocuklarına alışılmadık isimler verirken, Amal ve George Clooney ikizleri için daha klasik varyantları tercih ettiler. Zaten olağandışı olacak bir hayatta ikisine bir "önden başlangıç" vermek. Ayrıca çocuklarının kendi yollarında gitmeleri gerektiğini ve kendi beklentileri dışında herhangi bir beklentiyi karşılamaları gerekmediğini bilerek büyümeleri de çift için önemlidir.

Karısı Amal "güzel, akıllı, komik"

Amal ile evlenmeden önce, Clooney  çok sıkı bir bekar ve çapkın olarak kabul edilirdi. Çok sayıda ilişkisi vardı, 1989'dan 1993'e kadar Talia Balsam (62) ile evliydi ve Cameron Diaz (49), Lucy Liu (53), Charlize Theron (46) ve Renée Zellweger gibi meslektaşlarıyla giderek daha az resmi olarak birlikte olduğu söyleniyor. (52) birlikte olmuştur.

Amal ile şimdi doğru olanı bulmuş gibi görünüyor. O "çok etkileyici bir insan" ve aynı zamanda "güzel, akıllı, komik". İkisi hemen aşık oldular ve sadece altı ay sonra evlendiler. Ve şimdi birlikte harika zaman geçireceklerdi.