Tom Hollan,d ve Zendaya Bir aile kurmak istiyor


Tom Hollan,d ve Zendaya Bir aile kurmak istiyor

"Örümcek Adam" üçlemesi bitti, başrol oyuncusu Tom Holland bir ara verebilir. Ancak, düşündüğünüzden daha uzun olabilir.

Tom Holland (25) son birkaç aydır gerçekten meşgul bir adamdı. "Spider-Man: No Way Home"daki başrolüne ek olarak, yakın zamanda en az üç yapımda kamera karşısına geçti, örneğin "Chaos Walking"de Todd Hewitt olarak. Film partneri ve kız arkadaşı Zendaya (25) için en azından setin ötesinde çok az birlikte zamanları vardı. Ne de olsa, güzel Kaliforniyalı, iyi bilindiği gibi, Tom'un tarafında bile, "Örümcek Adam" da iyi durumda.

Tom Holland artık özel hayata daha fazla yer vermeye çok istekli. Planları harika olduğu kadar radikal.

Tom Holland çok yakında baba olmak istiyor

Gelecek için kendi planları hakkında yorum yapan Holland, "Son altı yılı kariyerime odaklanarak geçirdim" dedi. Şimdi bir mola verme zamanı. Artık "bir aile kurmaya konsantre olmak" ve aynı zamanda film dünyasının dışında neler yapabileceğini öğrenmek istiyordu.

"Örümcek Adam" yıldızı çocukların yanında olmayı seviyor

Tom Holland ve Zendaya Bir aile kurmak istiyor. Magazin Haberler

"Örümcek Adam" yıldızı bir gün baba olacağı için ne kadar heyecanlı olduğunu vurguluyor. 25 yaşındaki çocuk, "Çocukları seviyorum. Baba olmak için sabırsızlanıyorum" diyor ve ekliyor: "Ne zaman bir düğünde veya partide olsam, hep çocukların masasına takılırım. Babam benim için harika bir rol modeldi. Sanırım bunu ondan aldım." Holland'a göre en iyi şey, ilkokul öğretmeni gibi bir şey olmak olurdu.

Tom Holland ve Zendaya'nın sadece "Örümcek Adam"ın çekimleri sırasında tanıştıkları söyleniyor. Paparazziler tarafından çekilen bir öpücük fotoğrafı, 2021 yazındaki aşklarını onaylıyor gibiydi. Ancak her iki yıldız da aşk söylentileriyle çelişmeden özel hayatları hakkında bağlayıcı açıklamalarda bulunuyor.