Khloé Kardashian kalçalarında'ki silikon yastıklar mı?


Khloé Kardashian kalçalarında'ki silikon yastıklar mı?

Kardashian ailesinin hızlı aramada Beauty Doc'un olduğu bir sır değil. Khloé Kardashian (37) burnunu ameliyat ettirdiğini zaten kabul etti. Ona göre, tek parçalandığı zaman buydu. "Bütün saçmalıklar" artık yandaşlarını iddia ediyor.

Yeni bir eğri tartışmasının nedeni? Khloé şimdi Instagram'da antrenmanının bir videosunu yayınladı. Taraftarlar, esneme sırasında kalçalarında doğal olmayan bir şişkinlik keşfetmek isterler. Bunlar silikon yastıklar mı?

Silikon, enjekte edilen otolog yağ - yoksa hepsi gerçek mi?

"Aman tanrım, esnediğinde implantlarını görebilirsin. Kıçının üzerine ikinci bir katman," videonun altına bir kullanıcı yazıyor ve diğer hayranlardan hemen destek alıyor: "Evet, onu da görüyorum. Kıçında bir şey var. Özel bir şey."

Başka bir takipçi gözlemledi: "Bu taytların minderleri yoksa ne olduğunu bilmiyorum. Orada bir sorun var.” Ancak bir fanın farklı bir teorisi var: “Bunlar implant değil. Bunlar şişman atışlar. ”

Khloé, arkasındaki tüm yaygara hakkında ne diyor?

Khloé Kardashian kalçalarında'ki silikon yastıklar mı?.Magazin Haberleri

Olağandışı: Söylenti değirmenini körüklemek yerine spekülasyon hakkında yorum yapıyor. "Seni deliler. Bu, tozlukların tasarımıdır. Eğlencelisin! Siz insanlar sadece olumsuza inanmak istediniz.”

Khloé Kardashian, Instagram'da yoğun bir şekilde düzenlenmiş fotoğraflar yayınlamaya devam ediyor. Bunun için sık sık eleştiri aldı.

Kardashian uzun süredir bu tür yorumlarla uğraşıyor. Geçen yıl Instagram'daki takipçiler, özçekimlerini çok sayıda filtre ve Photoshop fare tıklamasıyla değiştirdiği için onu bir "uzaylı" gibi görünmekle suçladı. Kim Kardashian'ın küçük kız kardeşi (41) görsel değişikliği nedeniyle pek tanınmaz hale geldi.

Gerçek şu ki, Khloé iyi hissetmek için çok çalışıyor ve vücudunda çok terliyor. Bol spor, kişisel antrenör ve beslenme planı ile kıvrımlarını yeniden tanımlıyor.

Variety ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, "Gençken, kız kardeşlerimle her zaman akraba olamayacak şekilde karşılaştırıldım çünkü onlara benzemiyorum" dedi. : "Acı vericiydi. vücudum ve yüzüm her zaman onunkiyle karşılaştırıldı."

Ama aynı zamanda bir gerçek: Khloé'nin görünüşü son yıllarda kesinlikle değişti. Sadece burun ameliyatı ve bol spor muydu? Sadece o biliyor.