Ashanti şarkıcısının artık Hollywoodda kendi yıldızı var


Ashanti şarkıcısının artık Hollywoodda kendi yıldızı var

Şarkıcı Ashanti, yıldızını Hollywood Walk of Fame'de gururla sunar.

Ashanti'nin artık Hollywood Walk of Fame'de kendi yıldızı var. Açılışta, şarkıcı "gerçeküstü" bir duygudan bahsetti.

Amerikalı şarkıcı Ashanti'nin (41) Los Angeles'taki Walk of Fame'de kendini ölümsüzleştirmesine izin verildi. Perşembe günü, tartışmasız dünyanın en ünlü kaldırımı olan Hollywood Bulvarı'nda kendi plaketini tanıttı. Ashanti tören sırasında "Gerçeküstü," dedi. Bu ödül için "şok oldu, hayrete düştü ve ölçünün ötesinde minnettar".

Bu onun uzun kariyerinde bir dönüm noktası ve yıldızın sonsuza kadar orada kalması onun için "önemli bir şey". Tarihi ödül, kendi adını taşıyan ilk albümlerinin ABD listelerinde bir numaraya ulaşmasından 20 yıl sonra verildi. Grammy Ödülü sahibi, bugüne kadar 18 En İyi 100 hit yayınladı ve aynı zamanda bir aktris olarak kariyer yaptı.

Diğer şeylerin yanı sıra, Samuel L. Jackson (73) ile birlikte "Coach Carter" filmlerinde veya Milla Jovovich (46) ile "Resident Evil: Extinction" filmlerinde görüldü.

Annesinin kariyeri üzerinde büyük etkisi vardı

Ashanti konuşmasında özellikle ailesine teşekkür etti. , kim kariyerini ilk etapta mümkün kılacaktı. Özellikle annesi önemli bir rol oynadı ve kızının bir gün Walk of Fame'de ölümsüzleşeceğini önceden tahmin etmişti. Ashanti, "Ailem başından beri benim desteğim oldu" diyor. Kendisi hiç uyanmadı ve "Ben bir yıldız olmak istiyorum" dedi. Bütün bunlar oldukça tesadüfi gelişti.