Hande Erçel kıyafetlerin fiyatı dudak uçuklatıyor


H<span>and</span>e Erçel kıyafetlerin fiyatı dudak uçuklatıyor

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nda birlikte oynadıktan sonra karşılaştırıldı.


Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan iki genç oyuncu, bu durumu bir gülümseme ve uzun bir "arkadaşız" ile karşıladı. Ancak şovun ikinci yaz yayınından önce, Maldivler'e birlikte tatile gittiklerinde bir ilişki içinde oldukları da ortaya çıktı.


Bu sürecin ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları sosyal medyayı salladı! Çünkü iki oyuncunun aşkları, dizideki Eda ve Serkan karakterlerinde olduğu gibi, takipçilerini sevinçten ağlatan bir durumdu.


İkilinin ayrılması hayranlarını kızdıran bir gelişme oldu. Bir süredir ayrı olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in hayranları bu ayrılığın sonuçlarından henüz kurtulamadı! Onu başka bir ortak yapımda görmek istediklerini vurgulayarak üzüntülerini sık sık sosyal medyadan dile getiriyorlar.


Hande Erçel'in yarım bluzunun fiyatı şoke etti

Hande Erçel'in kıyafetleri de çok konuşuluyor. Ünlü oyuncunun son fotoğraflarında birinde yer verdiği kıyafetlerin fiyatı dudak uçuklatıyor.


Hande Erçel magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Aşk hayatıyla oldukça dikkat çeken Hande Erçel, kıyafetleri ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Ünlü oyuncunun son olarak, giydiği yeşil büstiyer ve beyaz pantolonun fiyatı, oldukça merak konusu oldu.


Magazin'de yer alan habere göre; Hande Erçel'in yeşil büstiyerinin fiyatı sadece 1699 TL. Aynı büstiyerin altına giydiği beyaz pantolonunun fiyatı ise tamı tamına 599 TL.