Yeliz Koç, yeni bir flört programında ömür boyu erkeğini arıyor


Yeliz Koç, yeni bir flört programında ömür boyu erkeğini arıyor

Yeliz Koç, 'Seviş, Sahte Seviş' dizisinde ömür boyu erkeğini arıyor Şimdi realite yıldızı yeni bir flört programında yeni bir adam arıyor.

Yeliz Koç'un Jimi Blue Ochsenknecht ile birlikte bir kızı var, ancak ilişki başarısız oldu. Şimdi realite yıldızı yeni bir flört programında yeni bir adam arıyor.


Yeliz Koç (28) yeni bir adam arıyor. Bunun için bekar anne yine bir flört programına güvenir. 2018'de "Der Bachelor" flört formatına katılımıyla tanındı.

Ancak o zamanki Rosenkavalier Daniel Völz (27) doğru değildi - bir başkasını seçti. 2018'den 2020'ye kadar "Cennette Lisans" meslektaşı Johannes Haller (34) ile birlikteydi.


Bu aşk mutluluğu sürmedi, kızı Snow'un babası (on ay) olan aktör Jimi Blue Ochsenknecht (30) ile de sürmedi.

Ancak yayıncının yeni flört programıyla ilgili attığı bir tweet'ten görülebileceği gibi, bu o kadar kolay görünmüyor: "Bekar bayan Yeliz Koç: Herkes bekar değil, bu yüzden Yeliz'in kimin ciddi olduğunu bulması gerekiyor" diyor. Ancak, RTL'ye verdiği bir röportajda da itiraf ettiği gibi, görünüşe göre bu da Koç'un tetikleyici noktası: "Yalanlara karşı çok hassasım. Bence bana yalan söylemen gerçekten çok ama çok kötü."


28 yaşındaki Hanoverian, büyük aşk ve doğru olandan ümidini kesmiyor. Ama onun karşılaması gereken birkaç kriteri gizlemiyor. "Artık bir kızım var, bir köpeğim var, bu gerçekten kolay değil ve benim hayatımla uğraşmak zorundasın ve çok güçlü bir karakter olmalı" diyor. Gelecekteki eşi de baba olabilir - ve daha fazla çocuk diler, çünkü onun da hayali budur.


Jimi Blue Ochsenknecht ve Yeliz Koç ilişkilerini Ağustos 2020'de kamuoyuna açıkladı. Ayrıca Şubat 2021'de Instagram'da ilk çocuklarının yolda olduğunu açıkladılar. Bir süre sonra çift Berlin'den Hannover'e taşındı. Küçük Kar Elanie, 2 Ekim 2021'de orada doğdu.


Doğumdan bir ay önce Ochsenknecht, bir Instagram hikayesinde ikisinin ayrıldığını doğrulamıştı. Nisan 2022'de Münihli yarış pilotu Laura-Marie Geissler (24) ile ilişkisini bir öpüşme videosuyla kamuoyuna duyurdu.