Bradley ve Irina Shayk Bir çocuk daha isteyebilirler mi?


Bradley ve Irina Shayk Bir çocuk daha isteyebilirler mi?

Günlerdir Bradley Cooper ve Irina Shayk'ın aşklarının geri dönüşüyle ??ilgili spekülasyonlar var. Bir çocuk daha isteyebilirler mi?

Tam bir rüya dönüşü olurdu: Irina Shayk (36) Bradley Cooper (47) ile birlikte bir tatil fotoğrafı yayınladıktan sonra, eski çiftin başka bir çocuğa açık olduğuna dair söylentiler bile var.


Olabilirdi. İkisinin zaten 2017 doğumlu kızları Lea (5) var.

Model, Ağustos ayının sonunda Instagram'da tatilden fotoğraflar yayınlamıştı. Hayranları, kayıtlardan birinde eski ortağıyla birlikte görülebildiği için çok mutluydu. Shayk ve Hollywood yıldızı birlikte kameraya ışınlanıyor


Başka bir fotoğrafta ise 36 yaşındaki genç, çevresinde kocaman bir kalple kumda yatıyor. Bir aşk geri dönüşünün başka bir işareti mi?

"Kızına bir kardeş istiyor"


Bir kaynağın Altıncı Sayfa'ya verdiği demeçte, "Gerçek bir aile gezisi oldu ve tekrar bir araya gelmeyi düşünüyorlar." Ama hepsi bu değil. Anonim kaynak ayrıca Shayk'ın başka bir çocuğu olduğunu ima ediyor.

"Kızına bir kardeş istiyor" diyor.


İçeriden biri, ikisinin de ayrılmalarından bu yana başka bir "ciddi" ortağı olmadığını söylüyor. Ve genellikle başka bir çocuğa sahip olma fikrini severler. Ona göre yıllar sonra tekrar birbirini bulan ve yeni evlenen Jennifer Lopez (53) ve Ben Affleck (50) gibi değil. Bunun yerine, arkasındaki düşünce daha çok: "Neden olmasın?" Sonuçta, kızlarına birlikte bakıyorlardı. Shayk ve Cooper, yaklaşık dört yıllık bir ilişkinin ardından 2019'da ayrıldı.