Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone balkabağı oyuyorlar


Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone balkabağı oyuyorlar

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone Boş Zamanlarini balkabağı oyuyorlar.

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone, Instagram'da gerçek aksiyon kahramanlarının boş zamanlarında neler yaptığını gösteriyor: balkabağı oyuyorlar.

Aksiyon kahramanlarının boş zamanlarında ne yaptığını merak eden herkes, şimdi Arnold Schwarzenegger (75) ve Sylvester Stallone'dan (76) cevap alacak: Şu anda birçokları gibi, balkabağı oyuyorlar. Bu, oyuncuların Instagram kanallarında yeni bir fotoğraf gösteriyor. İkisi masada balkabağı ve ellerinde bıçaklarla iyi bir ruh hali içinde görülebilir.

Stallone, "Ben ve harika arkadaşım Arnold, harika ofisinde hayatta kalma bıçaklarıyla Cadılar Bayramı için balkabağı kafaları oyuyoruz!!! Gerçek EYLEM adamlarının boş zamanlarında yaptığı şey budur!" Schwarzenegger de resmi paylaştı ve altına "Happy Halloween" yazdı.


Ortak el sanatları kampanyası, hayranlar arasında coşku yaratıyor. Yorumlar, diğer şeylerin yanı sıra "Bir resimde iki efsane" ve "Rambo ve Terminatör birlikte… harika bir Cadılar Bayramı olacak" diyor. Oyuncuların kendilerine ek olarak, oyma becerileri özellikle dikkat çekiciydi.


Bir kullanıcı göz kırparak "Anaokulu oyma becerileri" yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı, "Sly 'Siktir et' dedi," diye onayladı. Yine de hayran kitlesi aynı fikirde: "Beyler, bir aksiyon filmine ihtiyacımız var!"

"Cehennem Melekleri 4" devam ediyor

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone balkabağı oyuyorlar

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone, "Escape Plan" ve "The Expendables" film dizisi için zaten birlikte kamera karşısına geçtiler. İkincisinin 2023'te dördüncü bir parça alması bekleniyor. Çekimler 2021 sonbaharında başladı. Sylvester Stallone, projeyi kısa bir süre önce Instagram kanalında duyurmuştu.