Jean Claude van Damme'nin kızı sosyal medyayı havaya uçurdu


Jean Claude van Damme'nin kızı sosyal medyayı havaya uçurdu

Aksiyon kahramanı van Damme'nin kızı Bianca'nın fotoğrafları sosyal medyayı havaya uçurdu

Brüksel'den Kaslar" babasının takma adıdır ve "hayranlarini" hesabına bir bakış, Bianca van Damme'nin (31) kesinlikle babasının peşinden gittiğini açıkça ortaya koymaktadır!

Jean-Claude Van Damme'nin (62) kızı artık erotik platformda, iyi eğitimli süper vücudunun fotoğraflarını hem orada hem de Instagram'da paylaşıyor ve orijinal Van Damme altılı paketini sunuyor.

Şimdiye kadar, Bianca'nın oyunculuk kariyeri gerçekten alevlenmedi, ancak "Sosyal Medya" hesabıyla bu değişebilir. Erotik platform, birçok yıldız ve starlet için güzel bir ek gelir sağlar ve onları tekrar konuşmaya dahil eder.


11.600 hayran artık Bianca'yı “Beğendi” ve hayranlar abonelikleri için 11 dolar ödüyor. (Şu ana kadar) görülecek çıplak bir içerik yok, ancak Bianca bikinili fotoğraflarıyla hayranlarını da şaşırttı.

Jean Claude van Damme'nin kızı sosyal medyayı havaya uçurdu.

Bianca van Damme, sıcak çevrimiçi platformla hane bütçesini iyileştiren tek ünlü kızı değil. Yaz aylarında, Charlie Sheen'in (57) kızı Sami (18) "Sosyal Medya,da" hesabını açtı ve şu anda 38.000 hayranı var. Sami'nin yapraklarını dökmesi için 20 dolar ödüyorlar.


Peki ünlü babalar ne diyor? Jean-Claude van Damme, kızının "hayranlari" hırsları hakkında henüz yorum yapmadı, ancak Charlie Sheen'in net bir görüşü var: "Bunu tasvip etmiyorum. Ama elimde değil çünkü ondan şık, yaratıcı kalmasını ve bütünlüğünü kaybetmemesini istedim."