Bu Haftanin en çok konuşulan Pazar Magazin Haberleri


Bu Haftanin en çok konuşulan Pazar Magazin Haberleri

Naz Mila,dan parali Göğüsler, Joy Corrigan,dan İç çamaşırsız pozlar, Millie Court,tan tatil pozları, Esra Ezmeci Kocamı abisiyle aldatıyorum

Naz Mila parali Göğüsleri sosyal medyada gündem yarattı

Naz Mila Seneler önce katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, yaptığı cüretkar paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Mila, bu defa ceketinin içine giydiği iç çamaşırıyla verdiği pozlarla dikkat çekti!

Son olarak gece eğlenmeye giderken giydiği kıyafetiyle dikkat çeken ünlü fenomen, ceketinin içine giydiği iç çamaşırıyla göğsünü gererek poz verdi.

Göğüslerini de paylaşan Mila, son olarak göğsüne takılan paraları paylaşarak sosyal medyada gündem yarattı.


Ünlü model Joy Corrigan,dan İç çamaşırsız pozlar

Ünlü model Joy Corrigan, Beverly Hills'deki bir Cadılar Bayramı partisine giderken açık mavi iki parçalı kıyafetiyle tüm bakışları üzerine çekti.

27 yaşındaki ünlü model Joy Corrigan , Beverly Hills'deki bir Cadılar Bayramı partisine giderken ultra seksi kıyafetiyle dikkat çekti.

Göğüs dekolteli ve yan yırtmaçlı mini eteğiyle düzgün fiziğini ortaya çıkardı.


Millie Court Tayland,tan tatil pozlarını paylaştı

Geçen sezon Love Island programına katılan Millie Court, Liam Reardon ile yaşadığı aşkla yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Liam Reardon ile yaşadığı ilişkiye noktaya koyan Court cesur paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 24 yaşındaki fenomen Tayland tatilinde çekilen pozlarını paylaştı.



Esra Ezmeci itiraf etti! Kocamı abisiyle aldatıyorum

Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz'ün karşısına rakip olan Esra Ezmeci'nin programı ekrana veda ediyor. FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı için final kararı alındı. Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor.


Ekran macerası sona eren yapımlar kervanına dizilerden sonra şimdi de bir gündüz kuşağı programı eklendi. Fox TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı.


"KOCAMI ABİSİYLE ALDATIYORUM"

Ezmeci, son olarak dün akşam yaptığı soru cevapta takipçilerini şaşkına çeviren bir itirafa yanıt verdi. "Beni kınamayın. Kocamı abisiyle aldatıyorum bir çocuğum var ondan. Ama karısından kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?" sorusunu sordu.