Adele Las Vegas rezidans açılış gecesinde hayranlarını büyüledi


Adele Las Vegas rezidans açılış gecesinde hayranlarını büyüledi

Adele uzun zaman beklenen Las Vegas rezidansın açılış gecesin,de hayranlarını büyüledi

'Çok korktum!' Adele, uzun süredir beklenen Las Vegas rezidansının açılış gecesinde hayranlar denizi için hit şarkılarını söylerken (ve beau Rich Paul'e şovun ortasında bir öpücük kondururken!) AYAKTA ALKIŞLAMA ile karşılanırken gözyaşlarına boğuluyor.

34 yaşındaki İngiliz süperstar, şık siyah bir elbiseyle sahneye çıkarken inanılmaz görünüyordu ve en büyük hitlerinden bazılarını seslendirdi.

Hit yapımcı, seyirciler arasında oturup performansını izleyen 40 yaşındaki erkek arkadaşı Rich Paul ve 10 yaşındaki oğlu Angelo'nun desteğini aldı.

Twitter'daki bir hayran, When We Were Young'ın duygusal bir yorumu sırasında yıldızın hem Paul'ü hem de oğlunu öptüğünü paylaştı.

Şarkıcı, onlarla sohbet ederken kalabalığın içinde yürüdüğünü bildiren hayranları için geceyi unutulmaz ve samimi bir hale getirdi.

Adele ile Hafta Sonları misafirhanesi başlangıçta Ocak ayında başlayacaktı, ancak Adele 20 Ocak'ta, ilk performanstan sadece bir gün önce, ağlamaklı bir videoyla tüm şovları ertelediğini duyurdu.


Duygusal klipte, ekibinin yarısında Covid olduğunu ve gösterinin hazır olması için 'zamanlarının tükendiğini' iddia etti.

Adele gözyaşlarına boğuldu ve Adele Las Vegas'ta ikamet ettiği uzun zamandır beklenen Hafta Sonları'nın açılış gecesinde Cuma günü The Colosseum at Caesars Palace'ta kalabalıktan ayakta alkışlandığında "korktuğunu" itiraf etti.


34 yaşındaki İngiliz süperstar, şık siyah bir elbiseyle sahneye çıkarken inanılmaz görünüyordu ve Hello, Set Fire To The Rain, When We Were Young, Skyfall ve Hometown Glory gibi en büyük hitlerinden bazılarını seslendirdi.


Someone Like You hit yapımcısı, seyirciler arasında oturup onun performansını izleyen siyah bir takım elbise içinde zarif görünen 40 yaşındaki erkek arkadaşı Rich Paul'ün yanı sıra 10 yaşındaki oğlu Angelo'nun desteğini aldı.

 

Twitter'daki bir hayran, kalabalığın ortasında dururken haykırdığı When We Were Young'ın duygusal bir yorumu sırasında yıldızın hem Paul'ü hem de oğlunu öptüğünü paylaştı.


Gözyaşları: Adele , Las Vegas'ta uzun zamandır beklenen gösterilerinin ilki için sahneye çıkarken duygulandı ve gerginliğinden bahsetti.