lopez sosyal medya hesaplarını siyah bir görselle değiştirdi


lopez sosyal medya hesaplarını siyah bir görselle değiştirdi

Jennifer Lopez, TikTok, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarının profil fotoğraflarını siyah bir görselle değiştirdi.

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in Instagram hesabında bir şeyler oluyor: Şarkıcı ve oyuncu tüm paylaşımlarını sildi ve profil fotoğrafını siyah bir fotoğrafla değiştirdi.

Jennifer Lopez sosyal medya hesaplarını temizliyor

Ayrıca Facebook, Twitter ve TikTok'ta artık yüzünün olduğu bir profil resmi yok, sadece siyah bir alan var. "Son tarih", görüntülerin dönüştürülmesinin arkasında yeni bir projenin olabileceğini bildiriyor. ABD endüstri dergisi, "işlerde özel bir şey olduğunu" duyduğunu iddia ediyor.


Lopez, Instagram'daki önceki tüm gönderilerini silmiş olsa da, gönderilerin çoğu hala diğer sosyal medya hesaplarında çevrimiçi durumda. JLo'nun 226 milyonu yalnızca Instagram'da olmak üzere toplam 347 milyon takipçisi var.


Prodüksiyon şirketinin ilk projesi?


Haziran 2021'de Netflix ve Jennifer Lopez'in yapım şirketi Nuyorican Productions, gelecekteki işbirliklerini duyurdu. O zamanlar bir basın açıklaması, işbirliğinin odak noktasının "özellikle aktrisler, yazarlar ve film yapımcılarından gelen çeşitli içerikler üzerinde" olması gerektiğini söyledi. Onaylanan ilk proje olan Lopez'in başrolde olduğu gerilim filmi "The Mother"ın Mayıs 2023'e kadar vizyona girmesi beklenmiyor.