Kanser hastası olan Christoph Daum duygusal bir mesaj gönderdi


Kanser hastası olan Christoph Daum duygusal bir mesaj gönderdi

'Kanser hastası' olan futbol antrenörü Christoph Daum "iyileşme yolunda" olduğunu söylüyor

Kanser hastası olan futbol antrenörü Christoph Daum, "son birkaç ayda sayısız yapıcı ve destekleyici sözler" için Instagram hesabından duygusal bir mesajla kendisine teşekkür etti.

"Bana güç ve güven verdiler ve tüm tedaviler üzerinde son derece olumlu bir etkisi oldu." Bu arada Daum, "iyileşme yolunda" olduğunu söylüyor.

Yaz aylarında bir akciğer kanseri keşfedildi.

Daum, hastalığını Ekim ayında kamuoyuna açıkladı. Instagram'da "Yeni yıl mesajım: Kanserle ilgilenin" diye yazdı.

Christoph Daum'dan güzel haber! 69 yaşındaki oyuncu, Instagram'da kanseriyle ilgili güncelleme veriyor. O, "iyileşme yolunda".

Neredeyse iki ay önce, Christoph Daum kanserini halka duyurdu. Şimdi, Noel arifesinde, tarikat eğitmeni Instagram'da konuşuyor. 69 yaşındaki oyuncu, mesajında ??hayranlarına teşekkür etti. "Aynı zamanda, son birkaç aydır sayısız cesaret verici ve destekleyici sözler için size teşekkür etmek istiyorum. Bunlar bana güç ve güven verdi ve tüm tedaviler üzerinde son derece olumlu bir etkisi oldu” diye yazıyor.


Christopher Daum bir Noel mesajı gönderdi

Ve ayrıca: "İyileşme yolundayım ve CIO Köln'deki tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum. Yeni yıl mesajım: Kansere iyi bakın! Tekrar teşekkürler ve en iyi sağlık.”

Christoph Daum: Gökyüzü uzmanı Erik Meijer tepki gösteriyor

Çok sayıda hayran, yorum sütununda Noel'deki iyi haberlerden memnun. Eski sahabeler de olumlu haberlere tepki gösteriyor. Eski Leverkusen forvet oyuncusu Erik Meijer şöyle yazıyor: "Hey koç, sana harika bir tatil sezonu diliyorum ve en önemlisi: sağlık...".

Daum, Futbol teknik direktör olarak Fenerbahçe, 1. FC Köln, VfB Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Eintracht Frankfurt'ta teknik direktör olarak çalıştı. 2017 yılına kadar Romanya milli takımını çalıştırdı.