Çocuklar Dwayne Johnson'a Noel Makyajı Yapıyor; Video viral oldu


Çocuklar Dwayne Johnson'a Noel Makyajı Yapıyor; Video viral oldu

Çocuklar Dwayne Johnson'a Noel Makyajı Yapıyor Böyle bir video Sanal alemde şimdi viral oluyor.

Hollywood aktörü ve güreş yıldızı Dwayne Johnson'ın (Rock) dünya çapında birçok hayranı var. Filmini ve aile tarihlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşmak onun alışkanlığı.

Çocukları Jasmine ve Tiana ile olan videolar ve resimler her zaman hayranların dikkatini çeken bir şeydir. Tüm bu gönderilerinden, süperstar bir oyuncu olmasına rağmen, çocuklarının arzularının yanında duran sevgi dolu bir baba olduğu açıkça görülüyor.


Tüm videolarda, çocuklarının yarattıklarına sahip çıkan fakir bir baba olarak görülebiliyor. Böyle bir video şimdi viral oluyor. Video, kızlarıyla birlikte Noel partilerine katıldığını gösteriyor. Bu şakacılar babaları için Noel reklamı yapıyorlar


Oğullar babalarına mavi ve eflatun peruklar giydirirler. Ayrıca ona ruj ve makyaj da veriyorlar. Kızı Jasmin, babasının makyajını yapıyor. Videoda yüzüne bu kadar bastırmalı mı diye merak ettiğini görebilirsiniz.

Soruya yanıt olarak Jasmine, makyajın bir parçası olduğunu söylüyor. Saçına da taç taktılar. Başka bir şey isteyip istemedikleri sorulduğunda tutu (bale dansında kullanılan katlı etek) giymelerini isterler.

Sonra başka bir videoda, kafasındaki peruğu değiştirdikten sonra babasının başına tütüyü geçiriyor, gülüyor ve ardından tacı kafasına koyuyor. Bu videolar babalar ve oğullar arasındaki sevginin derinliğini gösteriyor.