Yeliz Koç flört programı yapiyor Seviş, Sahte Aşk Yap.


Yeliz Koç flört programı yapiyor Seviş, Sahte Aşk Yap.

Yeliz Koç kendi flört programı "Make Love, Fake Love" ile başlatıyor.

Yeliz Koç (29), "Make Love, Fake Love" (29 Aralık'tan itibaren RTL+'da çift bölüm olarak) ile özel bir flört yolculuğuna çıkıyor. Etkileyici, hayalindeki erkeği bulmak için Mallorca'daki bir villaya on erkekle taşınacak. Ancak erkekler onun işini kolaylaştırmıyor çünkü bazıları 50.000 Euro'luk ödül parasını sıyırmak için alınıyor ve sadece bekarmış gibi davranıyor. Yeliz Koç bu nedenle yalancıları ortaya çıkarmalı ve kimin yanlış oyunu oynadığını bulmalıdır. 29 yaşındaki çocuğa kendi flört şovunun verilmesinin, geçmişte kendisini bir realite TV yıldızı olarak kurabilmesiyle kesinlikle bir ilgisi var.


"Make Love, Fake Love" "Seviş, Sahte Aşk Yap"

Yeliz Koç, 1993 yılında Hannover'de doğdu ve başlangıçta makyaj sanatçısı olarak eğitim aldı. 564.000 Instagram takipçisi ile artık öncelikle bir etkileyici olarak aktif. Yeliz Koç, televizyon izleyicileri tarafından “The Bachelor” dizisine katılmasıyla tanındı. 2018'deki sekizinci sezonda Rosenkavalier Daniel Völz'ün (37) kalbini fethetmek istedi. Ancak beşinci bölümde Koç'a önceki öpücüğe rağmen gül gelmeyince aday villadan ayrılmadan önce Völz'ün suratına bir tokat yedi.


Kısa bir süre sonra Yeliz Koç, "Cennette Bekar" dizisiyle aşkı aramak için yeni bir girişimde bulundu. Orada daha önce "Bachelorette 2017" ile şansını deneyen Johannes Haller (34) ile tanıştı. Gösteriden sonra ikili bir çift oldu. 2019 baharında ayrıldılar, ancak birkaç hafta sonra tekrar bir araya geldiler ve aynı yıl "Yıldızların Yaz Evi" ne katıldılar.


Orada, altıncı bölümde eve dönüş yolculuklarına başlamak zorunda kaldılar. Aralık 2019'un sonunda tekrar ayrılıklarını açıkladılar. Bundan sonra Koç, Jimi Blue Ochsenknecht (31) ile ilişkisi ile dikkatleri üzerine çekti. İlişki başarısız oldu, 2 Ekim 2021'de kızları Snow Elanie doğdu. 2022'de Yeliz Koç, RTLzwei realite formatı "Kampf der Realitystars"ta yer aldı ancak final öncesi elendi. Şovda bir süre "Love Island" galibi Paco Herb ile çıktı, ancak ciddileşmedi.


29 yaşındaki Hannoverli, büyük aşk ve doğru aşk için umudunu yitirmiyor. Ama karşılaması gereken pek çok kriteri gizlemiyor. Ağustos ayında RTL ile yaptığı bir röportajda "Artık bir kızım var, bir köpeğim var, bu gerçekten kolay değil ve sadece benim hayatımla uğraşmak zorundasın ve çok güçlü bir karakter olmalı" dedi. Gelecekteki partneri de baba olabilir ve daha fazla çocuk diler çünkü onun da hayali bu.