Katie Price, Büyük göğüslerinden dert yanıyor.


Katie Price, Büyük göğüslerinden dert yanıyor.

Katie Price son haftalarda İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olma hedefine büyük bir adım daha yaklaştı:

16. kez bıçak altına yattı. Ayrıca görünüşünden de memnun olmamalı: yeni göğüsleri muhtemelen eğri!

Katie Price yemek pişirirken oldukça seksi görünüyor: kıvrımları ev kıyafetinin bile göz alıcı görünmesini sağlıyor

Aslında, Katie Price 44 son haftalarda İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olma hedefine büyük bir adım daha yaklaştı: 16. kez bıçak altına yattı, 2120 mililitrelik implantlarla göğüslerini süsledi.

Ama tüm insanlar arasında artık Katie'ye çok fazla sorun çıkarıyorlar, onun büyük meme mutluluğunu bozuyorlar.

Büyük göğüsler ona daha da büyük sorunlar getiriyor

Yeni XXL tepenizdeki yakalama? İngiliz gazetelerinin bildirdiğine göre, Katie onlardan çok acı çekiyor. Ayrıca görünüşünden de memnun olmamalı: yeni göğüsleri muhtemelen eğri!

"Katie, küçük vücudu için çok büyük olduğu için yeni göğüslerinden muzdarip ve ona sürekli bir sırt ağrısı veriyor." "Uykusuz geceler" geçiriyor. Evet, implantları tekrar çıkarmayı bile düşünüyor.

"Artık arkadaşları, onları tekrar serbest bırakmasının sadece birkaç ay meselesi olduğuna inanıyor. Ayrıca göğüslerinin çarpık göründüğüne ve birinin diğerinden daha büyük olduğuna inanıyor."

Katie Price "Büyük göğüsleri çarpık ve sallantılı"

En azından Katie'nin fincanlarıyla ilgili büyük bir ileri geri yaptığı ilk sefer olmayacaktı. Göğüs boyutunu birkaç kez artırdı, ancak daha sonra tekrar küçülttü.

2015 yılında, çift D karmaşası oldukça kötü bir şekilde sona erdi: Katie'nin göğsünde bir delik ve hatta başarısız bir meme küçültme sırasında etinden dışarı çıkan bir implant vardı.