kim kardashian j. lopez ve oprah winfrey milyarlık resim


kim kardashian j. lopez ve oprah winfrey milyarlık resim

Kim kardashian Jennifer Lopez ve Oprah Neden milyarlık Selfie İle Buluştular?

Talk show kraliçesi Oprah Winfrey (69), realite yıldızı Kim Kardashian (42) ve şarkıcı Jennifer Lopez (53) mega yıldızlar arasında bir kızlar gecesi için buluştu. Ve tabi ki hanımların en büyüleyici gülümsemeleri ile bir grup özçekimi de eksik olmazdı.


Ya da daha iyisi: Milyar selfie! Çünkü toplamda yaklaşık 4,6 milyar ABD doları burada kameraya bakıyor.

Anlık görüntünün nedeni? Aslında "Kaş Kraliçesi" Anastasia Soares (66) güzellik markası "Anastasia Beverly Hills"in 25. yıl dönümü. Ancak kutlama 29 Ocak'a denk geldiği için Oprah'ın doğum günü olduğu için üstüne bir pasta kondu. Bayramlar geldiği gibi kutlanmalıdır.


Jennifer Lopez, 233 milyon takipçisi olan ünlü etkinliğinden birkaç fotoğraf paylaştı. Oprah ve Kim ile birlikte, aynı zamanda girişimci Anastasia Soare ile ve aktris Sofia Vergara'nın (50) yanında gülümseyerek ortaya çıktı. J.Lo, "Anastasia'nın 25. yıl dönümü için dün güzel bir akşam yemeği" yazdı.


Ancak La Lopez, Oprah'a en azından halka açık bir şekilde mutlu bir doğum günü dilemedi.

Kim Kardashian, Instagram kanalı olan Birthday Boy Oprah'ı alarak hikayesinde J.Lo ile aynı fotoğrafı paylaştı. – ama daha fazla uzatmadan onları kesin.

Kim, "Doğum Günün Kutlu Olsun!" diye yazdı, "Sharon Stone, size içmek için en iyi gece olduğunu ve dünyalar için dünyalar anlamına geldiğinizi söyledi. En iyisi!" Hemen ardından altın varak ve meyvelerle süslenmiş iki katlı pastanın fotoğrafı geldi.


Ayrıca ünlüler partisinin konukları: aktrisler Rita Wilson (66), Priyanka Chopra (40), Jessica Alba (41) ve model Heidi Klum (49). Ayrıca Insta hayranlarıyla parti fotoğraflarını paylaştılar.

“Birçoğunuzun bildiği gibi bugün benim 69. doğum günüm. 69 yaşına girmek, güçlü ve sağlıklı olmak benim için bir onur.” Ancak yaşlılığa odaklanmak yerine “yaşadığım zamanı kutlamak” istiyor. Ve tüm değişiklikleri, kazanımları, başarıları, geçen yıl içinde ne kadar büyüdüğümü not edin."


Ve devamı: “Gelecek yıl 70 olacağım. Kendimi orada nerede görmek istiyorum? Ne elde etmek istiyorum? Siz de düşünür müsünüz? Çünkü her doğum gününün sizi en güzel günlerinizin sonuna mı yoksa en güzel günlerinizin başlangıcına mı götüreceğine siz karar verebilirsiniz. Ben ikincisini seçiyorum.”


Nisan 2022'de Forbes tarafından 730 milyon dolarlık servetiyle Romanya'nın en zengin altıncı kişisi seçilen iş kadını Anastasia Soares için de büyük bir gündü.