Kim Kardashian sıcak pembe iç çamaşırı sosyal medyayı salladı


Kim Kardashian sıcak pembe iç çamaşırı sosyal medyayı salladı

Kim Kardashian sıcak pembe iç çamaşırı göğüs altı barikat kesimi göz kamaştırdı

Bu yıl, Kim Kardashian Sevgililer Günü'nü tek başına kutluyor olabilir, ancak bu onun seksi iç çamaşırlarını giymesini engellemiyor. Demek istediğim, önemli bir başkası bunu görmeyecekse, en azından 344 milyon takipçisi görecek - değil mi?


Cuma günü, her zaman girişimci olan Kim, Instagram'da yeni SKIMS Sevgililer Günü koleksiyonunun tanıtımını yaparken romantik tatil için birkaç hafta erken çaldı. Devasa gömme dolabında çekilmiş özçekimlerden oluşan bir slayt gösterisinde Kim, yanları yüksek kesimli, göğüs çevresinde kırmızı dantel detaylı ve orta kısmında aşağı doğru dalan devasa bir kesik olan pembe bir oyuncak ayı modelleyerek yerde poz verdi. göbek deliğine ve ayrıca bir göğüs altı şeridi ortaya çıkardı.


Görünürde herhangi bir aksesuar olmadan Kim, iç çamaşırını oldukça pembe bir güzellik görünümüyle tasarladı. Koyu renk saçlarını bel hizasında örgülü bir atkuyruğu şeklinde toplayan Kim, kanatlı göz kalemi ve uzun kirpiklerini pembe ruj ve göz farı ile pembe yanaklarla eşleştirdi.


Kim Kardashian, Kalça Kemiği Barıyan Jogger'larla Dalgalı Yuvarlak Yaka Body'i Eşleştirdi


Geçen ay Kim, interneti kazanan Beyaz Lotus temalı bir fotoğraf çekimiyle 2023 SKIMS Sevgililer Günü koleksiyonunu duyurdu. Reklam kampanyası için, pembe, kalp kaplı dantel iç çamaşırını modellemeleri için ikinci sezonda İtalyan aktrisler Simona Tabasco ve Bea Grannò tarafından canlandırılan Mia ve Lucia'yı görevlendirdi. Kardashian, Instagram'da gerçek hayattaki arkadaşlarını seçme seçimi hakkında "The White Lotus'u izledim ve kızlarımı doğurmak zorunda kaldım" diye yazdı.