Margot Robbie, Leo popomda elektronik sigarasını kaybetti


Margot Robbie, Leo popomda elektronik sigarasını kaybetti

Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio'nun "The Wolf of Wall Street" filmi çekilirken popomda elektronik sigarasını kaybetti

Margot Robbie Sıcak, daha ateşli, "The Wolf of Wall Street": Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio'nun filmi çekilirken her şey beyaz perdede göründüğü kadar pürüzsüz değildi.

Aktris Margot Robbie (32) 2013'teki "The Wolf of Wall Street" ile neredeyse bir gecede kendini Hollywood'un zirvesine fırlattı. Eksantrik borsa gurusu Jordan Belfort olarak parıldayan Leonardo DiCaprio'nun (48) yanı sıra Margot Robbie, ikinci eşi çok seksi Naomi Lapaglia olarak gösteriyi çaldı.


Ve film güç ve para hakkında olduğu için, aynı zamanda çok fazla çıplak ten ve hatta daha fazla seks hakkında. İster banknotların ortasında, ister uçakta mega bir grup seks sırasında olsun, yönetmenler tüm seks duraklarını çıkardı.


Margot, Leo'yla bu sahnelerden birini çektiğini özellikle iyi hatırlıyor. Ve romantik atmosfer yüzünden değil.

The Talk'a "O (Leonardo) hikayeyi anlatmamı ister miydi bilmiyorum, ama o sahneyi daha yeni bitirmiştik ve Leo her zamanki gibi bir vape taşıyor" dedi. hayat. Konuşma birkaç yıl önce oldu, ancak ancak şimdi gerçekten dalgalar yaratıyor.


Margot açıklıyor: Söz konusu e-sigara çekim sırasında yastığın altındaydı, kameralar tarafından görülmüyordu ama Leo'nun ulaşabileceği bir yerdeydi. Ancak seks sahnesi kutudayken sigara gitmişti.

"Bundan sonra... 'O nerede? Onları nereye koydum? 34 yaşındaki adam, onları burada tuttum' dedi. Sonra şöyle oldu: "Onunla birlikte etrafa bakıyordum - ikimiz de hala bu yataktaydık - ve sonra 'Oh, um, tam anlamıyla popomun içinde. üstüne oturuyorum Çok üzgünüm'."


Leo'nun e-sigarasıyla yaptığı şey hala açık. "Muhtemelen onları attı. Çok utanç vericiydi," diye düşündü aktris alaycı bir şekilde, "Yani evet, seks sahneleri çok seksi."

Samimi film sahnelerinin romantik olmaktan uzak olduğu iyi bilinir. Kesinlikle hiçbir oyuncu aşk edimi sırasında etrafında kameralar, mikrofonlar ve yabancıların olmasını sevmez.

Londra'daki BAFTA: A Life in Pictures etkinliğinde verdiği bir röportajda Margot Robbie, "Yalan söylemeyeceğim, bu sahneden önce birkaç kadeh tekila içtim çünkü gergindim - çok, çok gergindim," diye itiraf ediyor.


Çoraplar ve topuklu ayakkabılar dışında, o zamanlar 22 yaşındaki tamamen çıplaktı! Kendi isteği üzerine.

IndieWire yönetmen Martin Scorsese'nin önerdiği gibi bir bornoz giymek yerine çıplak olmanın gerekli olduğunu Margot'ya açıkladı.

"Bu durumda seks, Naomi'nin Jordan üzerindeki gücü ve onun istediğini elde etmesinin tek yolu bu. Bu milyonerler dünyasında onların para birimi. Bu yüzden Martin Scorsese bana sabahlık giymemi teklif ettiğinde, doğrudan 'Naomi bunu yapmaz' dedim. Çıplak olmalı.'”


Gerisi tarih. Wall Street'in Kurt'u yükselişe geçti ve Margot'nun kariyeri de öyle.