Kim Kardashian Skims mayoları için uzaylılara reklam yapıyor


Kim Kardashian Skims mayoları için uzaylılara reklam yapıyor

Yardım edin, Seksi ama uzaylılara serbest! Kim Kardashian, Skims mayoları için dünya dışına tanıtım yapıyor

Kim Kardashian ayla güneşi ve gezegeni sevebilir. Uzaylıların dans etmesine izin vermeyi tercih ederdi!

42 yaşındaki, yeni Skims mayo koleksiyonunun iştahını kabartacak, şimdiden galaktik açıdan harika mayolara sahip. fotoğraflar yayınlandı. Bu dünyanın dışındalar çünkü bu süreçte o Kim Kardashian oluyor.


Bazı insanlar bir gerçeklik yıldızı istiyor

Klasik bir bikini güzelliği olarak Kim'in kendisi geniş gözlere neden olurken, etrafındaki modeller basitçe uzaylı bir kafa kafaya geldi. Gerçekten dünya dışı!

Cennet gibi fotoğraflar "Spring Breakers" yönetmeni Harmony Korine (50) tarafından çekildi. Ayrıca Dior ve Gucci tarafından sıra dışı kampanyalar için işe alındı.

Hayranları, uzaylı arkadaşları havuzda takılırken veya az giyilmiş kıyafetleriyle arkasında poz verirken, Kardashian neon kesimli bir mayoyla şezlongda uzanırken harika vakit geçiriyor.

Kol ısıtıcılı bikinisiyle seksi ve rahat Kim, lüks bir kızağa yaslanırken, şişirilmiş bir uzaylı garaj duvarının arkasında duruyor. Ya da uzaylıların, Kim'le orada hareketsiz durmak için oturma odasına nasıl girdiklerini bile.


Kim, Instagram'da kendini beğenmiş bir şekilde, "Bizi Skims mayo lansmanına hazırlamak için vurulan tüm o UFO'lar şimdi bir anlam ifade ediyor," diye yazdı.

Ve şaka yaptı: "Kesinlikle onlardan biri! Millet uyanın!" veya "Skims - artık tüm galaksilerde mevcut".

Bu durumda en son gülen yine Kim Kardashian olacaktır. Çünkü ister mayo ister iç çamaşırı olsun, “Skims” koleksiyonları için her zaman uzun bir bekleme listesi vardır.

Seksi ama bu dünyanın dışında serbest!


Değerinin 1,7 milyar ABD doları olduğu tahmin edilen dört çocuk annesi, bununla da çoktan altın burun kazandı. "Skims" dizisinin değeri, "

Forbes" daha geçen yıl 3,2 milyar (!) ABD doları olarak tahmin etmişti.