ines de Ramon Brad Pitt'in çocuklarıyla tanışıyor


ines de Ramon Brad Pitt'in çocuklarıyla tanışıyor

Brad Pitt Ines ile işler ciddileşiyor! Çocuklarıyla tanıştı

Brad Pitt hala Angelina Jolie'den boşanmasının ve beraberindeki velayet savaşının ortasında. Artık çocuklarıyla da tanışan Ines de Ramon ile dikkatini dağıtıyor.

59 yaşındaki Brad Pitt, Ines de Ramon'da 29 yaşındaki bir kadınla tanıştı ve onu muhtemelen diğer birçok insandan daha iyi anlıyor. Sebep: Her ikisi de şu anda boşanmalarının ortasında. Ayrıca aralarında işler giderek ciddileşiyor gibi görünüyor çünkü menajer sadece oyuncuyla değil artık ailesiyle de tanışıyor.


Brad Pitt çocuklarını Ines ile tanıştırıyor

Brad Pitt ve Ines de Ramon, Kasım 2022'den beri çıkıyor. Oyuncunun bir arkadaşının İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği demeçte, bu üç ayın ardından ikilinin birbirine çok aşina olduğu söylendi. Şimdi ilişkilerinde bir sonraki adımı atıyor gibi görünüyorlar: Ines, Pitt'in çocuklarından bazılarıyla çoktan tanıştı.Durdular


Oyuncu gibi mücevher yöneticisi de şu anda bir ayrılık aşamasında. Şubat 2023'te boşanma davası açan 40 yaşındaki aktör Paul Wesley ile üç yıl evli kaldı. Sadece beş ay önce 'Vampire Diaries' yıldızının ondan ayrıldığı duyurulmuştu. Brad Pitt ayrıca, yedi yıllık ayrılığın ardından 47 yaşındaki Angelina Jolie'den boşanmasıyla da uğraşıyor. Bu süre zarfında genç kadın ona destek olur ve bunun tersi de geçerlidir.


Bu ayrılık devam ediyor

Brad Pitt Ines ile işler ciddileşiyor! Çocuklarıyla tanıştı!

Aktörün şu anda 29 yaşındaki oyuncunun desteğine gerçekten ihtiyacı var çünkü Angelina Jolie'den ayrılmak sinirlerini bozuyor, sonuçta bu aynı zamanda çocuklarının velayeti ile ilgili. Belki de şimdi çocuklarını Ines ile tanıştırmasının nedeni tam olarak budur: çocukları her şeyden önce gelir, aile uyumu Brad'in en önemli önceliğidir.