Game of Thrones yıldızı Natalie Dormer evlendi


Game of Thrones yıldızı Natalie Dormer evlendi

Game of Thrones yıldızı Natalie Dormer dünyaevine girdi.

41 yaşındaki, samimi bir törenle partneri David Oakes'a evet kelimesini verdi.

Game of Thrones'un yıldızı Natalie Dormer (41) dünyaevine girdi. Daily Mail'in haberine göre 41 yaşındaki oyuncu, 39 yaşındaki nişanlısı David Oakes ile geçen ay dünyaevine girdi. Küçük bir çemberdeki samimi tören, İngiltere'nin güneyindeki Bruton, Somerset kasabasında gerçekleşti. İngiliz gazetesine konuşan bir kaynak, "Çok mahrem insanlar oldukları için bu anı seçkin bir grup insanla paylaşmak istediler" dedi. Yine de "güzel bir tören"di.


Natalie Dormer ve David Oakes 2021'de ebeveyn oldular

Yeni evliler Dormer ve Oakes, düğünlerini daha sonra yine özel bir yemekte kutlayacaklardı. Üç çeşitli yemek için sadece iki çift daha vardı. Festival gecesi kokteyllerle sona erdi. Daily Mail'e konuşan isimsiz bir kaynak, "Unutulmaz bir gündü.


Dormer ve Oakes, iki yıl önce West End oyunu Venus in Fur'da sahneyi paylaşan 2019'dan beri çıkıyorlar. Ocak 2021'de iki oyuncu ilk kez ebeveyn oldu ve ailelerine bir kız bebek kattı. Dormer, daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından HBO dizisi Game of Thrones'ta (2011-2019) Margaery Tyrell olarak bilinir. Kocası Oakes ise Netflix dizisi "Vikings: Valhalla" da (2022'den beri) zaten çalışıyor.