Gigi Hadid Ben dünyanın en güzel insanı değilim


Gigi Hadid Ben dünyanın en güzel insanı değilim

"Nepo Bebeği" olduğunu kabul ediyor. Gigi Hadid kendisini "dünyanın en güzel insanı" olarak görmüyor.

Gigi Hadid (27), ünlü anne ve babası sayesinde model olarak da başarılı olduğunun farkında. İngiliz The Times gazetesine verdiği röportajda "Ben dünyanın en güzel insanı değilim" dedi. Hadid, "Ayrıcalıklı bir aileden geldiğimi her zaman kabul etmişimdir.


"Teknik olarak" o bir "Nepo Bebeği". Bu terim Aralık 2022'den beri herkesin dilinde. "Magazine haberin,de" bir yazısında kayırmacılık sözcüğüne atıfta bulunan bu terimi, sektörde daha çok önde gelen yapımcıları sayesinde başarılı olan yıldızları tanımlamak için kullanmıştır. Dergi, örnek olarak Lily-Rose Melody Depp (23), Dakota Johnson (33) ve John David Washington'u (38) gösterdi.


Gigi Hadid: Bir süper model ve bir iş adamının kızı

Gigi Hadid'in babası Filistin asıllı Amerikalı işadamı Mohamed Hadid (74). Filistin Savaşı sırasında ailesiyle birlikte Suriye'ye kaçtı ve daha sonra ailesi de onunla birlikte ABD'ye taşındı. Orada, bir araba ve ihracat girişimcisinden, ABD'de çok sayıda villa ve lüks otel yaratan, milyonlar değerinde bir emlak müteahhidi haline geldi.


Annesi Yolanda Hadid (59), Hollanda'nın Papendrecht kentinde Yolanda van den Herik'te doğdu. Yolanda yedi yaşındayken babası trafik kazasında öldüğü için annesi onu tek başına büyütmek zorunda kaldı. Yolanda genç bir kadınken bir model olarak keşfedildi, olgunlaşarak aranan bir "Vogue" yıldızı oldu ve uluslararası moda haftalarında yarıştı. Daha sonra realite şovu The Real Housewives of Beverly Hills'de bir isim yaptı.