Paris'teki Moda Haftası'nda şeffaf bir etekle tangasını gösterdi


Paris'teki Moda Haftası'nda şeffaf bir etekle tangasını gösterdi

Florence Pugh gri Kazak ile, beyaz tangasını ortaya çıkaran yere kadar uzanan transparan bir eteği

Florence Pugh, cinsiyetçi düşmanları umursamıyor - ve transparan bir etekle açıklama yapıyor

Florence Pugh (27), hayal gücüne çok az yer bırakan kıyafetlerle görkemli bir giriş yapmayı seviyor. Aktris, bu yıl Paris'te düzenlenen Moda Haftası'nda da seksi stiline sadık kaldı ve haftasonu Valentino defilesinde herkesi çıldırtacağı kesin olan bir kıyafetle büyüledi.


Oldukça sıradan bir gri sweatshirt ile Pugh, beyaz tangasını ortaya çıkaran yere kadar uzanan transparan bir eteği kombinledi. Pugh, oldukça sıcak! ve ateşli görünüyor.

Florence Pugh Paris'teki Moda Haftası'nda şeffaf bir etekle tangasını gösterdi

Florence Pugh gri Kazak ile, beyaz tangasını ortaya çıkaran yere kadar uzanan transparan bir eteği!

Kıyafetleriyle kışkırtmasıyla tanınır: aktris Florence Pugh, Paris'teki Moda Haftası'nda şeffaf bir etekle yine bol bol ten gösterdi.

Provokasyonun simgesi Madonna ile karşılaştırıldı ve hatta "Popun Kraliçesi" hakkında planlanan biyografideki rol için en iyi yarışmacı olarak kabul edildi: Florence Pugh, Madonna'nın izinden gidiyor ve düzenli olarak cüretkar kıyafetlerle sansasyon yaratıyor.


Paris Moda Haftası'nda Florence Pugh, bisiklet yakalı sweatshirt ve yere kadar uzanan transparan eteğiyle Valentino defilesinin odak noktası oldu. Ana konuşma noktası, yanardöner payetlerle kaplı şeffaf eteğin kumaşından açıkça görülebilen beyaz tangaydı.


Tüm cinsiyetçi yorumlara rağmen aldırış etmedi

Florence Pugh gri Kazak ile, beyaz tangasını ortaya çıkaran yere kadar uzanan transparan bir eteği!

Herkesin dikkatini çekmesi kasıtlı, çünkü ifşa eden bakışların arkasında, doğru PR hesaplamalarının yanı sıra, bugünün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne daha çok yakışamayacak şekilde vücut şekillendirmeye karşı bir açıklama var: "Ben saklayacak bir şey yok, bir bak!"


Florence Pugh bir Instagram -Post Office hesabında, "Bu sektördeki görevim, biri vücudumun neyin seksi veya cinsel açıdan çekici olduğuna dair bir fikre dönüşmesini beklediğinde, 'siktir et ve siktir et' demek olmuştur."

Temmuz 2022'de aktris, göğüslerini ve meme uçlarını gösteren transparan bir korsajlı pembe bir elbiseyle Valentino'nun haute couture defilesinde dikkatleri üzerine çekti.

O zamanlar özellikle erkekler için vücutlarını olumsuz bir şekilde yargılamanın, onlara hakaret etmenin ne kadar kolay olduğunu gözlemlemek çok ilginçti - yorumların çoğu göğüslerinin boyutuyla ilgiliydi.