Kanye West'in eski kız arkadaşı Julia Fox'un ailesine polis baskını


Kanye West'in eski kız arkadaşı Julia Fox'un ailesine polis baskını

Julia Fox'un Babasi ve erkek kardeşi tutuklandı Julia Fox ile ilgili aile draması.

Kanye West'in ve eski kız arkadaşı Julia Fox yutkunmak zorunda kalıyor. Skandal rapçi yüzünden değil, Julia'nın babası ve erkek kardeşi yüzünden. İkili, Çarşamba günü Manhattan'daki evlerine düzenlenen baskının ardından tutuklandı.


Polis,Thomas Fox ve erkek kardeş Christopher Fox'un evinde yasa dışı madde ve nesneler buldu. DailyMail'deki bir kaynağa göre Julia Fox, babası ve erkek kardeşinin tutuklanmasına şaşırmadı.

Adamları Evlerine sakladılar

Kanye West'in eski kız arkadaşı Julia Fox'un ailesi tutuklandı!

Uyuşturucu ve narkotikler: haplar, fentanil, kloroform, eroin

Bomba yapım malzemeleri: patlayıcılar, propan, formaldehit, düdüklü tencereler

3D Yazıcı: Hayalet silahlar yaratmak için kullanılır

Julia Fox'un Babasi silahlar için malzeme biriktirdiği söyleniyor.

New York Şehri Polis Departmanı sözcüsü, memurların çok sayıda hayalet silah ve uyuşturucu hapı basma ekipmanı ele geçirdiğini söyledi. Aktrisin kardeşi şu ana kadar suçlanan tek kişi. Daha önce başka suçlardan polis tarafından iki kez tutuklanmıştı.


Yerel polis sözcüsü, "Şu anda konunun kontrol altında olduğuna ve terörizmle ilgisi olmadığına inanılıyor." Dedi.

Julia'nın babası ve erkek kardeşi ile yıllardır hiçbir teması olmamıştır.

Kanye West'in eski kız arkadaşı Julia Fox'un ailesi tutuklandı!

Julia ve Christopher, dengesiz, tacizci ve sorunlu babaları tarafından büyütüldü. Daily Mail'e konuşan bir kaynak, "Babasının ve erkek kardeşinin 3 boyutlu baskısını biliyordu ve uyuşturucu kullandığından şüpheleniyordu" dedi.


Oyuncunun yıllar önce ağabeyi ve babasıyla ilişkisini kestiği söyleniyor. İçeriden biri, "Babası akıl hastası ve hayatının geri kalanında uğraşmak zorunda kalacağı duygusal travmaya neden oldu" dedi. "Hayatının bir gün onu yakalayacağını biliyordu. Onun iğrenç davranışlarından kimsenin zarar görmemiş olmasına seviniyor.”


Kanye West'in eski kız arkadaşı Julia Fox'un ailesi tutuklandı!

Julia ve erkek kardeşi eskiden çok yakındılar ama babası gibi geliştikten sonra kardeş sevgisi sona erdi. Baba gibi, oğul gibi, deyim yerindeyse...

"Ağabeyi tıpkı onun gibi oldu ve o da ondan ayrıldı. Başarılı olduğunda babası ve ağabeyi ondan zengin olmak için onunla barışmaya çalıştı ama o buna izin vermedi” dedi.

Julia'nın babasının da suçlanıp yargılanmayacağı henüz bilinmiyor. Ve Julia? Şimdiye kadar aile üyelerinin tutuklanması konusunda sessiz kaldı.


Bunlarda ilginizi çekebilir


Bunlarda ilginizi çekebilir