Asi Wilson Oscar partisinde Nişanlısı için bir öpücük


Asi Wilson Oscar partisinde Nişanlısı için bir öpücük

Asi Wilson ve partneri, "Vanity Fair" Oscar partisinde birbirlerine aşık göründüler.

95. Akademi Ödülleri'nin ardından 'Vanity Fair' dergisinin Oscar partisinde Rebel Wilson (43) ile Ramona Agruma birbirlerine aşırı derecede aşık oldular. Oyuncu ve nişanlısı, fotoğrafçıların önünde içten bir öpücükle kendilerini takdim etti.


Wilson, 2020'de Oscar'larda giydiği moda tasarımcısı Jason Wu imzalı altın bir elbiseyle karşımıza çıkarken, Agruma uzun siyah bir etek ve uyumlu bir altın top giymişti. İkisi de zarif görünümlerini yine Instagram'da sergiliyor.


Wilson ve Agruma birkaç haftadır nişanlı.

Çift, nişanlandıklarını henüz Şubat ayında açıklamıştı. İkili, Disneyland'deki Uyuyan Güzel Kalesi'nin önünde pembe ve beyaz çizgili gömleklerle Instagram'da gösterilen fotoğraflarda da poz verdi. İki resim Agruma'nın evlilik teklifini ve nişan yüzüğünü gösteriyor. Wilson, "EVET dedik," diye yazdı.


Oyuncu, Haziran 2022'de Agruma ile çıktığını kamuoyuna açıklamıştı: O sırada sosyal medya platformunda paylaşılan bir fotoğraf için "Bir Disney prensi arayacağımı düşündüm" diye yazmıştı. "Ama belki de başından beri gerçekten ihtiyacım olan şey bir Disney prensesiydi."


2022'nin sonları itibariyle Wilson aynı zamanda bir anne. Yine Instagram aracılığıyla, şaşırtıcı bir şekilde Kasım ayında halka açıldı: "Geçen hafta taşıyıcı annelik yoluyla dünyaya gelen ilk çocuğum Royce Lillian'ın doğumunu duyurmaktan gurur duyuyorum."