ünlü Film aktörü Lance Reddick 60 yaşında hayatını kaybetti


ünlü Film aktörü Lance Reddick 60 yaşında hayatını kaybetti

Lance Reddick öldü. 'The Wire' ve 'John Wick' karakteri miminin 60 yaşında beklenmedik bir şekilde vefat ettiği bildirildi.

Lance Reddick İçin Yas: ABD medyasına göre, dizilerden ve gişe rekorları kıran filmlerden tanınan aktör, geçtiğimiz 16 Mart Cuma günü 60 yaşında hayatını kaybetti. Yıldızın ölümünü ilk duyuran "TMZ" oldu, "Variety" daha sonra Reddick'in sözcüsünden acı haberi aldı. Buna göre doğal bir ölümdü, ancak kesin koşullar bildirilmedi.


Karakter mimi Reddick hem dizilerde hem de büyük Hollywood yapımlarında rağbet görüyordu. Diğer şeylerin yanı sıra "The Wire", "Fringe" veya "Bosch" gibi uzun soluklu TV yapımlarında yer aldı. Ayrıca, 23 Mart'ta sinemalarda gösterime girecek olan aksiyon serisinin dördüncü taksiti de dahil olmak üzere, "John Wick" film serisinin tüm bölümlerinde kalıcı bir demirbaştı.


90'ların başından itibaren şov dünyasında

Reddick ilk çıkışını 1990 yılında "Kanuna Karşı" adlı televizyon dizisinde yaptı ve 1998'de ilk kez bir Hollywood filminde rol aldı - Ethan Hawke (52) ve Gwyneth Paltrow (50) ile "Büyük Beklentiler". Oyuncu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Resident Evil" dizisinde de başrolde yer almıştı.


Bunlarda ilginizi çekebilir