Bruce Willis kendi filmlerini arkadaşlarıyla birlikte izliyor


Bruce Willis kendi filmlerini arkadaşlarıyla birlikte izliyor

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone Bruce Willis'in hafızasının oturmasına yardım ediyorlar

Bruce Willis Demans hastası. Hollywood'dan iki arkadaşı Arnold Schwarzenegger solda ve Sylvester Stallone'nin hafızasının yeniden rayına oturmasına yardım etmesi sağlıyorlar.

Bu aksiyon yıldızları, kamera artık hareket etmediğinde bile birbirine yapışıyor!

Bruce Willis'in (68) ailesi, demans hastası olan aktörle özverili bir şekilde ilgileniyor ve şimdi alışılmadık yollara gidiyor.

Hafızasını yeniden canlandırmak için Sylvester Stallone (76) ve Arnold Schwarzenegger (75) ve Jason Statham (55) gibi önde gelen yoldaşları destek sözü verdiler. Hepsi, Cehennem Melekleri 2 filminde Bruce gibi rol aldı.


Basınında çıkan çeşitli magazin haberlere göre Willis, "Die Hard" üçlemesi gibi eski filmlerini ve "The Model and the Snoop" gibi TV dizilerini Beverly Hills malikanesinde izleyecek.

Ancak aksiyon kahramanı bunu tek başına değil, eşi Emma (44), beş kızı ve eski meslektaşlarıyla birlikte yapmalıdır.

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone Bruce Willis'in hafızasının oturmasına yardım ediyorlar. Magazin Haberleri!

ABD dergisine verdiği demeçte, bunun fikrinin, oyunculuk yıldızının bir arkadaşı gibi Willis'in eski karısı Demi Moore'dan (60) geldiğini söyledi.

"Bu kadar şefkat ve sevgiye güvenebilmesi Bruce ve sevdikleri için büyük bir rahatlık. Herif, durum herkes için inanılmaz derecede zor olsa bile, Hollywood meslektaşları arasında bir kahraman," diye devam etti.

Bruce Willis, frontotemporal demanstan muzdariptir. Bu hastalıkta sinir hücreleri önce beynin alın ve şakak bölgesindeki yıkıma uğrar. Willis, Mart 2022'de hastalık nedeniyle kariyerine çoktan son vermişti.