ünlü şarkıcı Lady Gaga ve Michael Polansky ayrıldılarmı?


ünlü şarkıcı Lady Gaga ve Michael Polansky ayrıldılarmı?

Lady Gaga'nın Michael Polansky'den ayrıldığı söyleniyor

36 yaşındaki Lady Gaga ve 45 yaşındaki Michael Polansky, 2020'den beri resmi olarak bir çift. Ama şimdi kendi yollarına gitmeliler - ve bir süredir öyleler. Bir kaynağın Radar Online'a söylediği gibi, şarkıcı ve girişimcinin ilişkilerini "birkaç ay önce" bitirdiği söyleniyor.


Ayrılığın nedeni, evlilik ve aile planlaması ile ilgili farklı görüşler olmalıdır. Michael Polansky'nin "Bad Romance" tercümanıyla koridorda yürümeye hazır olmadığı iddia edildi. Bu da ilişkiyi çıkmaza soktu. Ancak aralarında düşmanlık yok: "Dostçaydı, hala arkadaşlar."


Reese Witherspoon: Kızı Ava onu dokunaklı bir mesajla kutluyor

Artık yetişkin olan kızı tarafından bu kadar sevgiyle cennete kaldırılan kişi, her şeyi doğru yapmış olmalı! Reese Witherspoon, 22 Mart 2023'te 47. yaş gününü kutladı ve kızı Ava Phillippe'den özellikle dokunaklı bir mesaj aldı. 23 yaşındaki, Instagram'da gülümseyen annesinin bir fotoğrafını paylaştı ve ona gerçekten dokunaklı bir teşekkür mesajı yazdı: "Annem diyebilecek kadar şanslı olduğum bu efsanevi hanımefendinin doğum günü kutlu olsun!" Oyunculuk tutkusu olan modeli yazıyor ve övgüler alıyor. : "O gerçekten bir doğa gücü. Ondan sonsuz ilham alıyorum ve başardığı her şeyle gurur duyuyorum ama en çok hayran olduğum şey, onun dünyayı dolaşan meraklı, düşünceli, kibar ve sevgi dolu bir insan olması. Ben her geçen yıl onu sevmek için daha fazla neden buluyorum ve hayatımdaki parlak ışığının bir yılını daha kutlamaktan heyecan duyuyorum! Seni her zaman seviyorum." Özel anne-kız ilişkisini tanımak için daha fazla söze gerek var mı?


Ava, Witherspoon'un aktör arkadaşı Ryan Phillippe, 48 ile olan ilişkisinden geliyor. 1999'da evlenen ve yedi yıl sonra ayrılan eski çiftin bir çocuğu daha var, oğlu Deacon Reese, 19. Aktrisin ayrıca 2011'de mihrabın önüne birlikte adım attığı 52 yaşındaki kocası Jim Toth'tan şimdi 10 yaşında olan Tennessee James adında başka bir oğlu daha oldu.