Film aktürö ölümünden 6 yıl sonra Ben Bud Spencer'ın gizli kızıyım!


Film aktürö ölümünden 6 yıl sonra Ben Bud Spencer'ın gizli kızıyım!

Bud Spencer 46 yıl boyunca sır olarak saklandı - ŞİMDİ Carlotta mahkemeye çıkıyor

Bu haber, ünlü buharlı çekiçlerinden biri gibi çarpıyor. Tam altı yıl önce, sinema tarihinin en büyük savaş atı öldü: Bud Spencer († 86, "Şeytanın Sağ ve Sol Eli") ailesinin huzurunda huzur içinde uykuya daldı ve muhtemelen büyük bir sırrı mezarına götürdü.

Çünkü şimdi İtalyan televizyon yapımcısı Carlotta Rossi (46) Roma'da dava açtı. Babalığı kabul etmekle ilgili. Londralı kendi seçimiyle şunları doğruladı: “Bud Spencer benim babamdı. Mahkemeler artık buna açıklık getirecek.”


Carlotta Rossi şimdi babalığın tanınması için mahkemede mücadele etmek istiyor. İtalyan, "Ben Bud Spencer'ın kızıyım" diyor.

Film aktürö ölümünden 6 yıl sonra Ben Bud Spencer'ın gizli kızıyım. Magazin Haberleri!

Kocasına göre, Spencer'dan (gerçek adı Carlo Pedersoli) yapılan ödemeler de dahil olmak üzere çok sayıda belge var. Gizli kızıyla ilişkisi uzun yıllar kötü değildi. Belgeler geçen hafta Roma mahkemesinde iki avukat aracılığıyla sunuldu.


Carlotta'ya göre, annesi Giovanna hayatta olduğu sürece hikayeyi halka açıklamak asla bir seçenek değildi. Annem Kasım 2015'te öldü. Carlotta hikayesini bir kitap için yazdı ve bu İtalyan medyasının kafasını karıştırıyor.


Carlotta'nın babasıyla ilgili anıları üç yaşında başlar. "Corriere della Sera"da (İtalya'nın en büyük gazetesi) sözde kızı şöyle diyor: "Bana devasa gibi gelen ama aslında oldukça normal bir bavulla evimize gelmişti. Oyuncaklarla doluydu. Aklımda gülümseyen bir dev, mavi ceketli ve beyaz bavullu bir tür mevsim dışı Noel Baba imajı var”.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir zamanlar tekerleklerinde ışıklar olan tekerlekli patenler vardı. Spencer onu Florida'daki bir çekimden getirmiş.

Film aktürö ölümünden 6 yıl sonra Ben Bud Spencer'ın gizli kızıyım. Magazin Haberleri!

Resmi olarak, büyük aktör ve eski olimpik yüzücünün üç çocuğu var. Diamante (50), Giuseppe (61) ve Christine (60). Makarna yerken şöyle demişti: "Yaşlandığımız her gün, bizden küçüklerin yanında olma sorumluluğu kat kat artıyor."


Spencer sevgi dolu bir aile babasıydı. Kamusal imajda o zamana kadar tanınmayan kıza yer olmasa bile, Napoliten yerlisi yıllar boyunca finansal sorumluluklarıyla yüzleşmeye devam etti.


Bunlarda ilginizi çekebilir


Carlotta'nın avukatları, Bud'ın 2015 yılına kadar sürdüğü söylenen banka havaleleriyle (anne için ayda 1.000 avro) kızına baktığını mahkemede kanıtlamak istiyor. "Ayrıca çalışmalarımı finanse etti ve ABD'de kalıyor."

Çekimleri nedeniyle dünyayı çokça gezen Spencer'ın başka bir ailesi olduğunu ancak 13 yaşındayken öğrendi. Eşi Maria (87) ile ölümüne kadar 56 yıl evli kaldı.

Film aktürö ölümünden 6 yıl sonra Ben Bud Spencer'ın gizli kızıyım. Magazin Haberleri!

Muhtemel kardeşleriyle karşılaştırmalı bir DNA testi, Spencer'ın ölümünden altı yıl sonra resmi olarak tekrar "baba olup olmayacağı" şeklindeki açık soruyu nihayet açıklığa kavuşturmalıdır. Pedersoli ailesine karşı hiçbir kin beslemiyor: "Bence onlar iyi insanlar, onlarla bir ilişki geliştirmeyi umursamıyorum."