Britney Spears ve Sam Asghari ayrılıyorlar diye yalanladı


Britney Spears ve Sam Asghari ayrılıyorlar diye yalanladı

Britney Spears ve Sam Asghari, 2022 yaz düğünlerinin ardından çoktan ayrıldılar mı?.

Britney Spears ve kocası Sam Asghari hakkında günlerdir biriken söylentiler: İkisinin evlilik sorunları mı var yoksa çoktan ayrılmışlar mı? Şarkıcının kocasının bir sözcüsü "magazin" dergisine şimdi tüm saçmalıklarını söyledi. İkisi için her şey yolunda, onlar da ayrılmazdı. Spekülasyonlar, Asghari ve Spears'ın yüzükleri parmaklarında olmadan görüntüleriyle zirveye ulaştı. Ancak sözcüsü, tek taş mücevheri sadece şu anda bir film çektiği için çıkardığını açıkladı.


Spears ve Asghari 2016'dan beri çıkıyorlar ve 2021'de, Spears'ın vesayetinin bir mahkeme tarafından bozulmasından birkaç gün sonra nişanlandılar. Mart 2022'de Spears, düşük yaptığını açıkladı. Spears ve Asghari, Haziran 2022'de evlendi. Spears'ın şu anki Meksika gezisi, ikisi arasında olası bir aşkla ilgili spekülasyonları da ateşledi. Son zamanlarda bir mola verdi, ancak kocasıyla değil, uzun süredir menajeri ve iyi arkadaşı Cade Hudson (36) ile.


Spears'ın kocasıyla yakın zamanda Meksika'ya yaptığı bir geziden bahsettiği ve orada "evlenmeden önce" mutlu olduğunu söylediği belirsiz bir gönderiden sonra, pop yıldızı Instagram'daki yorumları devre dışı bıraktı.


ilgili Haberler



ilgili Haberler



ilgili Haberler